x

ANASTASIJNA NOVA LJUBAV

Ko je Nemanja Gudelj, novi Cecin zet: Tijelo mu je išarano tetovažama, plata 5.650.000 eura, a volio je ovu pjevačicu!

Anastasija Ražnatović, kćerka Svetlane Cece Ražnatović, poslije dugogodišnje veze sa Đorđem Kuljićem, u vezi je sa uspješnim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljem.

Nemanja Gudelj je jedan od naših najuspješnijih fudbalera. Trenutno igra za špansku Sevilju, a i na spisku je Dragana Stojkovića Piksija za reprezentaciju Srbije.

Gudelj nije skandal majstor i ljubitelj noćnog života, ali je ranije bio povezivan sa pop zvijezdom i Anastasijinom koleginicom, a riječ je o Sanji Vučić. Njih dvoje su krili vezu, a onda je prije nekoliko mjeseci potvrdila da je riječ o poznatom fudbalskom reprezentativcu Srbije.


Srpski reprezentativac obožava tetoviranje, te mu je cijelo tijelo prekriveno tetovažama. Posljednju tetovažu je uradio baš u Sevilji, gdje trenutno igra za istoimeni klub - tri krsta na leđima.

Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji, bio je portret svog oca, proslavljenog fudbalera Nebojše Gudelja.


Kako je Nemanja svojevremeno izjavio, svaka tetovaža na njegovom tijelu ima posebno značenje.

Anastasijin dečko nalazi se u vrhu liste najplaćenijih srpskih fudbalera. Njegova godišnja plata u Sevilji je 5.650.000 eura.


Podsjetimo, Anastasija i Nemanja su mjesec dana u vezi. Mlada pjevačica je već bila kod dečka u Španiji, dok je fudbaler Sevilje dva puta dolazio u Beograd kod drage, ali još nije uspio da upozna taštu Cecu Ražnatović.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.