x

Kobni faktor koštao je Grua života! Plovili su brodom 200 m od Dalibora i pogledali nesreći u oči: Košava je bila strašna, a u jednom momentu smo vidjeli kako vjetar diže kajtera!

Dalibor Andonov Gru izgubio je život tokom vožnje kajta, kada je usljed loših vremenskih prilika, tragično nastradao u Dunavu.

Vlasnik privatnog broda, koji je sa suprugom Milijanom danas popodne plovio Dunavom, bio je svjedok nesreće u kojoj je život izgubio poznati reper Dalibor Andonov Gru.

Kako kaže sagovornik, sve se dešavalo na polovini Velikog ratnog ostrva sa banatske strane.


- Supruga i ja smo izašli da plovimo zbog talasa, jer volimo ekstremnije vremenske uslove. Oko tri sata duvala je jaka košava, pa je vrijeme za plovidbu bilo idealno. Ispred nas, na 150 do 200 metara vidjeli smo kajtera i crveni gumeni čamac. Odjednom, sa strane Pupinovog mosta dunuo je snažan sjeverni vjetar. Bukvalno u roku od 10 sekundi vidjeli smo kako vjetar diže kajtera, a onda ga udara o vodu. Bio je to ozbiljan pad, izgledalo je kao da je fića sa visine pao u vodu jednom, uzletio, pa pao još jednom - prepričava Vladimir stravičnu scenu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.