x

tražili pare za intervju

Koga briga šta nam je među nogama? Blizanci Mika i Giba podivljali nakon priča da su promijenili spol!

Nakon što su domaći mediji objavili da su blizanci Mika i Giba Vasić, nekadašnji učesnici "Zadruge", navodno promijenili spol, pokušali smo da ih kontaktiramo kako bismo proveli relevantnost ovih informacija, javlja Pink.

Naime, u medijima su se pojavile fotografije kao dokaz, na kojima su navodno oni. Takođe, priča se da se sada zovu Ivana i Ana Nikolić, te da se jedna od njih udala za Nijemca, zboog čega smo pozvali Gibu koji nam je, kada smo se predstavili, rekao da smo pogriješili broj i spustio slušalicu, piše Pink.rs.


- Ne znam koga tražite, greška! Ponavljam, pogriješili ste broj, greška - ponavljao je on i prekinuo vezu, a potom smo ga ponovo pozvali i ljubazno objasnili o čemu želimo da pričamo.

- Pogrešili ste, imate pogrešne informacije! Koliko ste puta napisali to, kome je više zanimljivo šta ja nosim među nogama? To uopšte nije istina, to su lažne informacije, ko to priča tužićemo ga. To su gluposti, mi smo se toga naslušali pet godina... Pa, za tih pet godina promijenili bismo spol - rekao je Giba, koji je demantovao udaju za Nijemca.


Iako smo ljubazno željeli da čujemo drugu stranu priče braće Vasić, Giba je bio prilično neprijatan, te je u jednom trenutku počeo da urla u slušalicu i traži novčanu nadoknadu u zamjenu za intervju, što nije praksa ni među pravim, istinskim zvijezdama koje su na sceni prisutne i po nekoliko decenija.

- Hoćete li vi meni nešto da unovčite?! Možete da mi date novac, pa da pričam dalje! Uplatite mi novac, pa možemo dalje da pričamo - poručio je Vasić.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.