x

Kralj sarajevskih klubova Boeme podigao na noge!

U klubu Boemi, noć iza nas vladala je i više nego vrhunska zabava, o kojoj će se pričati još dugo vremena. U prilog tome ide i to kako se tražilo mjesto više. Zaista je nevjerovatan osjećaj biti dio tako kvalitetnog provoda, pa je još jedan događaj u nizu dao do znanja kako Sarajlije konačno imaju jedno mjesto na kojem mogu apsolutno uvijek uživati. Jesen donosi tmurne dane, dok vaše noći možete učiniti itekako veselijim i raspoloženijim u klubu Boemi. Klub koji radi bez prestanka, svake noći, po ko zna koji put upriličio je noć vrijednu velike pažnje, a sve to uz Almira M & Tribun Band. Malo je reći kako su prisutni bili zadovoljni onim što ih je zadesilo, a sjajna atmosfera, vrhunske ponude imali su uticaja da kraj zabave bude tek u jutarnjim satima.

Club Boemi

Valtera Perica

062 123 273

Naime, i ovu subotu, 05. oktobra ispostavilo se kako klub Boemi pruža jedinstvenu zabavu, propraćenu nizom noviteta i pogodnosti. Prisutni su iz provoda u provod oduševljeni sve boljom zabavom, a rezultat tome svakako su rekordne posjete i riječi hvale koje klub prima. Zanimljivo je i kako se u sklopu kluba nalazi i pivnica koja ne samo da nudi najbolja vina, već i brojne vrste jela. Tako vinokusci, ali i gurmani imaju jedino mjesto u gradu koje će im najbolje pružiti po jedinstvenim cijenama.

No, subota iza nas je protekla u znaku sve popularnijeg benda, koji je brojnim posjetiocima kluba omogućio ekstra svirku, uz koju nije moglo da se ne zaigra. Tako je ugodni ambijent Boema bio sjedište istinskih partijanera, koji nisu krili oduševljenje na sve što ih je zadesilo. Atmosfera kakvu definitivno još uvijek nismo vidjeli, pri tome ljubazno osoblje, vrhunske pogodnosti i ponude, samo je dio onoga što ovaj kluba izdvaja od ostalih. Stoga, ne sumnjamo kako ćete biti prezadovoljni ukoliko odaberete klub Boemi upravo za vaš izlazak, a garancija istog jeste da ćete se prvom prilikom vratiti tamo kako bi bili dio najboljeg provoda u gradu.

Dakle, nekadašnji najbolji klub je opet sa vama, a svaku noć u restoranskom dijelu vas očekuje zabava uz tamburaše, dok je svakog vikenda u klubu muzika uživo.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.