x

žestoko

Kristijan pljunuo Mišela, pa mu zaprijetio: Nemoj da ti lupam šamare, vidjećeš šta će da ti se desi kad izađeš!

Mišel Gvozdenović i Kristijan Golubović žestoko su zaratili, nakon čega su jedan drugom uputili teške riječi.

- Ja sam po karakteru i po svemu podizač. Dižem ljude, k...eve, mumije da ožive. Digao sam i Mišela, obukao, oživnuo, i vidjeli ste šta smo u ekonomskom napravili. Njega je opalio kompleks od drugih ljudi, koji su uspjeli da utiču na slab karakter koja je on bio, i to je izazvalo da se on pokupi i da ode iz paba i proda vjeru za večeru. Govorio je ružno i Čorba, ali znam da nikada ne bi napustio bedem za koji sam se trudio, davao i ostalo. 90 odsto daje sada Čorba, a ovaj neće ni jedan. Bilo bi nam bolje, bili bismo jači i snažniji. Uvijek su mene poštovali, Čorbu donekle, a njemu su govorili ono što se nama zamjera. Zbog njih je promijenio sebe i napustio pab. Moje kritike traju sedam mjeseci, a nakon 10 dana, kako su napadali Čorbu za Maju, on se sjetio da ode. Mišel je p..ka karakterna, smrad...Nemoj da ti lupam šamare - zaprijetio je Kristijan i pljunuo Mišela.


- Judo jedna! - vikao je Golubović, dok je obezbjeđenje sve vrijeme bilo u pripravnosti.

- Izvrijeđaj me do kraja! - dodao je Mišel.

- Pi.ko jedna! - dodao je Kristijan.

- Odgovaraćeš za ovo! - dodao je Mišel.


- Go.no jedno, nemoj da izazivaš, jeb..u ti sve u usta kada izađeš napolje, smrdi ti iz usta na go.na - nastavljao je Kristijan.

Iako su se na kratko smirili, Kristijan i Milan Janković Čorba nastavili su da se raspravljaju preko stola, a potom je Golubović počeo da prijeti Mišelu.


- Nigdje nećeš moći da pjevaš, ja ću svuda slati momke. Ajde da vidim jednog gazdu da te primi. Ići ćeš tamo gde si navikao da te je.u u bu.u - rekao je Golubović.

- Pjevaću svuda, zamisli kako bi bilo da tvoj roditelj gleda kako tebe neko vrijeđa na nacionalnoj televiziji - rekao je Mišel.

- Idi gurni ga u b.lju - dodao je Kristijan.

- Dosta je bilo, da je Car Salasije, a ne Kristijan Golubović - nastavljao je Mišel.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.