x

SKANDAL

KRISTINA SPAKOVALA KOFERE I NAPUSTILA SRBIJU SA SINOM! Oglasila se i šokirala javnost: Kristijan se malo zanio...

Kristijan Golubović je zarađivao veliki honorar učešćem u rijaliti programu "Zadruga". Nakon završetka njegovog učešća u ovom TV formatu, on je riješio da svoju popularnost unovči. Počeo je da zarađuje novac igranjem mečeva na Tiktoku. Fanovi mu šalju poklone, a on od ove platforme dobija novac.

Kako prenose domaći mediji Kristijan je počeo da se kocka. Izvor sada prenosi da je viđao Golubovića u kazinu i da je on tamo provodio sate i trošio ogromne količine novca.

Povodom ove teme oglasio se i sam Kristijan, koji je rekao da je istina da se povremeno kocka, ali da nije kockar i da zna kada treba da stane. On je istakao da Kristini ovo smeta jer ne provodi vrijeme sa njom.


Kristina Spalević je sada trudna i ne bi trebalo da se nervira. Na ovu temu oglasila se i Kristina, ali ona nije željela pretjerano to da komentariše. Kristina je trenutno napustila Srbiju i uživa na moru, dok je Kristijan u Beogradu.


- Ja sam sa Konstantinom na moru, mi uživamo i ne znam šta se dešava u Srbiji. Generalno mi se ne sviđa Kristijanov izbor društva, zanio se malo sa njima. Ne bih dalje komentarisala tu temu - rekla je Kristina.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.