x

Krunićka je izbačena iz prve Zadruge jer je ošamarila Nadeždu, a ovako je sada protekao njihov susret! (VIDEO)

Sinoć su se u Bijelu kuću uselile tri nove učesnice, a jedna od njih je i Jelena Krunić. Ona je odmah nakon što se pozdravila sa cimerima otišla u sobu za rehabilitaciju kod Nadežde Biljić. Podsjetimo, u prošloj sezoni Krunićka je fizički nasrnula na Nadeždu, zbog čega je i diskvalifikovana, a od tada traje njihov sukob.


- Ja ti se javno izvinjavam za sve što je bilo. Ti si bila koleterarna šteta. Bila sam tog dana jako iznervirana, otišla sam da spavam... Izvinjavam se tebi i tvojoj porodici, zato što si to doživjela. Želim da prihvatiš moje javno izvinjenje, smatram da si jako dobra duša, neiskvarena i zaista bih voljela da povratimo odnos koji smo imale - rekla je Jelena.


- Prihvatam izvinjenje, znam da sam bila koleterarna šteta. Krivo mi je što se zalomilo na meni, bila si mi jako draga - odgovorila je Biljićeva.

Krunićka je objasnila i da je tog dana kada je nasrnula na nju bila jako iznervirana i da je to što joj nije kupila namirnice bila kap koja je prelila čašu.


- Bila sam jako iznervirana, neispavana ali to ne opravdava ono što sam učinila. Mislim da sam se tada ponijela tad kao monstrum. Mene je sramota kad vratim taj snimak - navela je Jelena.

- Primi moje saučešće. Poslala sam ti poruku na Instagramu. Znam da si ti bila jako vezana za oca - rekla je Nadežda.


Krunićka i Biljićeva su se prisjetile svojih bivših cimera Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanović, te su njih okrivile za svoj sukob.

- Zbog Kije je i ispao taj konflikt. Ona je napravila tad sebi da jede, a mene je zaboravila - rekla je Jelena.

- Sloba nije smio da prizna da je on vratio musli. On je pi*ketina - završila je Nadežda.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.