x

Kulićeva skrenula, dadilja spriječila užas: Miljana pokušala da se ub.je!

Miljana Kulić nakon svađe sa Lazarom Čolićem Zolom pokušala je da izađe iz luksuznog zdanja u Šimanovcima. Nišlijka je u nervnom rastrojstvu odlučila da pobjegne kroz apartman u kom njen sin Željko boravi sa dadiljom. Kako joj bijeg nije pošao za rukom, Miljana se vratila u Željkovu sobu, uzela neseser sa lijekovima želeći da se otruje, ali ju je u tome spriječila sinovljeva dadilja.

Izvor blizak redakciji za Rijaliti otkriva da je Kulićka pokušala sebi da oduzme život tako što je ishitreno uzela kutiju antidepresiva i htjela sama sebi da presudi, ali je Željkova dadilja spriječila da ne načini takvu glupost.

- Kako kamere ne snimaju u dijelu gdje je dijete, ne postoji snimak, ali je tada počela da baca stvari i govori: "Ja ne mogu više ovako da živim. Mama me je napustila, Zola je ološ, svi me vrijeđaju, a tata se sekira, nije mu dobro. Sad ću da zgutam ove lijekove (antidepresive) i da me nema" - kaže izvor blizak redakciji i dodaje da je bilo teško savladati Miljanu.


- Tada je dohvatila kutiju sa antidepresivima i nastavila da prijeti u prisustvu dadilje. Govorila je kako joj nije ni do čega, kako nema za šta više da živi, kako joj je muka od svega i da je najbolje za sve da nje nema više. Žena je skočila, oduzela joj kutiju i alarmirala obezbjeđenje, koje je brzo reagovalo - priča izvor blizak redakciji i dodaje:

- Nakon što joj je obezbjeđenje otelo antidepresive, a dadilja popričala s njom i smirila je, Miljana se pravdala da nikad nije imala namjeru da sebi oduzme život, već da ona tako priča gluposti kad joj dođe žuta minuta. Psihoterapeut je sutradan popričao s njom i ustanovio da ne postoji realna prijetnja da će Miljana nauditi sebi ili drugima, kao i da ona na taj način samo traži pomoć i podršku kada je u problemu. Takođe, psihoterapeut je dodao da je Kulićka osoba koja voli da je uvijek u centru pažnje, pa da ne treba da čudi da nekad namjerno izdrami ili odglumi neku situaciju samo da bi se o njoj pričalo ili da bi se sve vrtjelo oko nje.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.