x

momci koji su oduševili regiju

Lapsus Band spreman za spektakl u Domu mladih: Emir najavio haos za 28. februar! (FOTO)

Jedan od najpopularnijih sastava u regionu Lapsus Band, poznat po brojnim hitovima uskoro dolazi u Sarajevo. Veliki, i prvi solistički koncert ove popularne grupe će se održati 28.02.2018. u Domu mladih u Sarajevu. U susret spektaklu, ove srijede u Caffe baru „Fumari“ ex Argelini na Kovačićima je održana press konferencija za medije, a Emir Aličković ističe kako već odbrojava dane do druženja sa sarajevskom publikom.

Emir Aličković istakao kako se raduje druženju

Ekipa koja svakim danom sve više iznenađuje svoje brojne fanove velikim hitovima, punim salama i vrijednim radom, iz dana u dan penje se ka vrhu regionalne estrade. Članovi grupe Emir Aličković i Mahir Osmanović izjavili su da je za njih ovo do sada najvažniji nastup, te da sa oduševljenjem čekaju svoje obožavatelje u Sarajevu.

Kolika je popularnost ovog benda govore i podaci da je njihov posljednji spot za pjesmu „LAŽO“ po Youtube trendu trenutno najgledaniji video u regionu, te da je za nepune 3 sedmice pregledan preko 7 miliona puta. Brojni drugi „višemilionski“ hitovi, i energija ove mlade ekipe pobrinuće se za nezaboravan provod u Domu Mladih.

Organizatori su nam saopštili da jesu očekivali veliku potražnju za ovim koncertom , ali da nisu ni slutili da će postojati ovoliko ogromno interesovanje, te se pribojavaju da neće biti dovoljno ulaznica za sve fanove.

Foto: Mirnes Mašić
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.