x

LAZIĆ SE KRIJE NAKON DRAMATIČNE NOĆI: Evo gdje je Darko umalo izgubio glavu! Ovo je Dule pred čijom kućom je pjevaču napravljena SAČEKUŠA! (FOTO)

Pjevač Darko Lazić i njegov menadžer Miljan Vračević napadnuti su sinoć oko 22.45 sati u naselju Umčari u Grockoj, gdje su se u ulici 27. marta odigrale dramatične scene.

Darko je trebalo da pjeva na jednoj prvatnoj proslavi, a napad na pjevača desio se ispred ulaza na posjed gospodina Duleta. Do obračuna je došlo na privatnom veselju jedne porodice u ovom naselju, gdje je pjevač bio angažovan. Lazićevom BMW-u put je prepriječio automobila iz kojeg je izašlo nekoliko napadača. Pjevaču i njegovom vozaču Miljanu Vračeviću naredili su da izađu, a zatim ih isprskali suzavcem.


Fotgrafije: Kurir

Jedan od napadača potom je potegao pištolj, ali mu je Darkov vozač odgurnuo ruku, pri čemu je oružje opalilo. Još jedan metak ispaljen je u vazduh, nakon čega su dvojica napadača išutirali Lazića, kao i njegovog vozača, i pobjegli u noć.


Pošto su napadači pobjegli, Darko i Miljan su se na česmi u dvorištu prali od suzavca kojim su bili poprskani.


Poslije drame, Darko i Miljan Vračević su završili na VMA, a rano jutros su pušteni pošto su im isprane oči jer su se žalili da su ih žarili.


Pjevač i njegov menadžer cijelo jutro nisu dostupni na telefonima, a nisu se oglašavali ni na društvenim mrežama, na kojima su inače veoma aktivni.


Podsjetimo, Darka Lazića i Miljana Vračevića presrelo je više NN lica, a dva lica prišla su njihovom vozilu, otvorila vrata i počela da viču da izađu iz vozila. Jedno lice nanijelo je Darku Laziću više udaraca u predjelu glave i tijela, a drugo lice je prišlo Vračeviću koji je bio na mjestu suvozača, poprskalo ga suzavcem, i zadalo mu jedan udarac pištoljem u predjelu glave iza lijevog uha. Vračević je zatim rukom odgurnuo pištolj, kada je jedan projektil ispaljen u vazduh, a zatim je NN lice ispalilo u vazduh još jedan projektii, navodi se u izvještaju policije.


Izvor/Foto: Kurir - Marina Lopičić


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.