x

o optužbama

Lečić se ponovo oglasio: Najgnusnija laž koja me diskredituje, spreman sam da idem u Tužilaštvo!

Danijela Štajnfeld otkrila je Višem javnom tužilaštvu da je glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić, misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je sil.vao.

Branislav Lečić se oglasio i povodom optužbi koje su se pojavile u medijima o navodnom sil.vanju Danijele Štajnfeld izjavio:

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje.


Podsjetimo, Danijela je u svom filmu "Zacijeli me" ispričala i svoju stranu priče kao žrtva s.ksualnog nasilja. Štajnfeldova, kako prenosi ugledni magazin Varajeti, napustila je zemlju prije nekoliko godina nakon što ju jedan moćnik iz industrije s.ksualno napastvovao. Napad je, kako ona tvrdi, ostavio traumu i dugo nije mogla da govori o tome.


Producenta Maksu Ćatovića šokirala je ova vijest.

- Nemam komentar. Nisam iznenađen već šokiran. Za neke druge sam načuo, a za Lečića nisam - rekao je za Kurir producent Maksa Ćatović na vest da je Danijela Štajnfeld optužila bivšeg ministra za navodno sil.vanje.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.