x

nakon optužbi

Leka je žrtva! Da li je on malo vozio, a malo sil.vao? Eva Ras stala na stranu kolege, kaže da je unaprijed na stubu srama!

Eva Ras otkrila je da smatra da je Branislav Lečić žrtva zbog toga što su ga mnogi osudili prije nego što je osuđen.

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića da ju je sil.vao, nakon čega su reagovali i beogradsko Više tužilaštvo koje je saslušalo glumicu, ali i cjelokupna domaća javnost.

"Ja vam kažem da je to pozivanje na linč, tako je bilo i sa Mikom Aleksićem, a to blati obraz Srbije. Meni sude zato što nisam stala na stranu žrtve, a ja ne znam da li je ona žrtva. Sada je Leka žrtva, Leku poznajemo tolike godine, to svi sugerišu. Svi su njega unaprijed osudili i razapeli na sud srama", rekla je Eva, pa dodala:


"Nisam mogla da vjerujem kada je Mira Karanović rekla da neće da igra sa njim jer je neko podnio tužbu. Čitala sam tu tužbu i iako sam u glumi 62 godine, ja gledam kako bih igrala da dobijem tu ulogu. Ne bih mogla drugačije da je odigram nego da budem lujka. Znate li šta znači u autu me je sil.vao? Niko ne pita kako si dospjela u auto? Šta je radio Leka - malo vozio, malo sil.vao?! O čemu se radi? Šta znači to da je ona snimila razgovor? Nije to kriminalistički film."


"Znam Lečića otkako je imao 5,6 godina. Neću da žrtvujem prijateljstvo. To će sud da utvrdi, to nije da mi glasamo za koga smo. Mora da se dokaže da je bilo sil.vanja. Ništa mi ne znači taj razgovor, ko zna odakle je, mi smo glumci, neću ja da nasjednem. Danijelu sam podržavala kada je imala film, zato sam zgrožena, ona je pročitala neku izjavu gdje je on rekao da on može sve da primi u glumačku školu - đake koji su bili kod Mike, a ona to neće da dozvoli. Ta žena ima 37 godina, ona ga zbog toga sada optužuje", kaže Eva u emisiji "150 minuta" na Prvoj.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.