x

dobila komplimente

Lepa Brena promijenila frizuru i oduševila ljude: Izgledaš bar 20 godina mlađe, ovo je fenomenalno!

Pjevačka zvijezda Lepa Brena (60) promijenila je frizuru, a njen novi imidž oduševio je sve, pa je pjevačica dobila brojne kmpimente na račun izgleda.

Naime, pjevačica je nedavno bila na Zlatiboru, a odmah po povratku otišla je kod poznatog beogradskog frizera Miroslava Lukovića, poznatijeg kao Mister Iks, kako bi sredila svoju kosu.

Brena je tokom ljeta putovala, a zatim odmor nastavila na drugim destinacijama, pa nije stigla da se posveti kosi i ode kod svog frizera. Međutim, kada je stigla u Beograd, ona se odlučila na drastičnu promjenu, pa je svoju kosu značajno posvijetlila i skratila, a sada ima bob frizuru i šiške koje idu u stranu.


Zadovoljna svojim izgledom Brena je pozirala sa svojim frizerom nasmijana, a pokazala je svoju novu frizuru iz više ugova. Ona je dobila brojne komplimente na račun izgleda, a nema sumnje da joj nova frizura odlično pristaje.

"Izgledaš bar 20 godina mlađe, ovo je fenomenalno!", "Vau, Brena kida", "Kao djevojčica", "Predivna je", komentari su fanova na društvenim mrežama.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.