x

Lepi Mića sada zaboravlja na instituciju braka? Miki svima očitao lekciju: Sada branite udatu ženu koja je varala muža, a prošle godine ste osudili Dinaroida!

Dragana Mitar izazvala je pravu pometnju sinoć, kada je priznala da je muža prevarila dva puta, zbog čega su je mnogi kritikovali. Miki Đuričić je žestoko reagovao zbog ovoga budući da se ona nastoji predstaviti kao žrtva, pa je očitao lekciju svima, između ostalog i Lepom Mići, koji ove godine očigledno zaboravlja na instituciju braka pa podržava Draganu u svemu.

Miki Đuričić je pobijesnio, jer je u svemu tome vidio sličnost sa čuvenim trouglom muž Sloba Radanović - ljubavnica Luna Đogani - supruga Kristina Kija Kockar. Zatim je odlučio da iznese svoj "ekspoze".

– Nije istina prošle godine pobijedila nego laž, ne vucite me za jezik – reagovao je Miki prvo po pitanju tvrdnji nekih da je prošle godine u „Zadruzi“ pobijedila istina, pa je nastavio: 


- Golo sr*nje ko i prošle godine. Ako smo prošle godine osudili dinaroida (Slobu), koji se zbog lošeg braka zaljubio u drugu ženu, a sad podržavamo udatu ženu koja vara. I dan-danas pola Srbije misli da sam ja šolju razvalio, k**ac sam je razvalio, razvalio je Fića (misli na s*ks Kije i Filipa Đukića u kupatilu). Niko neće istinu, hoćeš kod muža, ja te podržavam, vrati se u brak - zaključio je Đuričić. 


On je prozvao Draganu da joj odgovara da se vrti igra oko nje. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.