x

Ljubavnik Žene od sultana otkriva: Lepa Brena mi nije donijela popularnost!

Kenan Tahirović glavna je tema svih medija kao novi učesnik "Zadruge 4", koji će, sudeći po njegovom izgledu, zavesti sve djevojke koje se tamo budu našle.

On je postao poznat kao maneken u spotu pjevačice Tijane Milentijević za pjesmu "Žena od sultana", koja je za kratko vrijeme postala megahit.

Svi su se odmah pitali ko je dvojnik Bali Bega koji se mazi s atraktivnom pjevačicom, i da li su njih dvoje u šemi. Uslijedio je poziv za učešće u rijalitiju koje Kenan nije želio da odbije. Djevojke na društvenim mrežama su odlijepile za njegovom pojavom i on im je već sada favorit. On je za naš list otkrio da li mu je više slave donijela Lepa Brena, u čijem spotu je takođe bio, ili Tijana Milentijević.


- Brenin spot "Srećna žena" bio je moj prvi spot, ali mi nije donio popularnost. Mnogo veći uspjeh sam postigao poslije spota "Žena od sultana". Tijana mi je super drugarica, ali ne bih bio s njom jer je mlada za mene. Nije moj tip žene. Volim starije i iskusnije žene. Obožavam djevojke sa silikonima - priznao nam je Kenan.

Po društvenim mrežama ispod komentara gdje su njegove slike može se pročitati da je Kenan previše fin i da će ga "pojesti" iskusni rijaliti igrači u Šimanovcima.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.