x

bivši joj još uvijek u srcu

Ljupka Stević i dalje pati za generalom: Noću je najteže, a evo ko spava na njegovom mjestu!

Neviđeni skandal izbio je kada je Ljupka Stević u naletu bijesa demolirala dva automobila u vlasništvu oženjenog generala policije Dragiše Simića sa kojim je deset godina bila u ljubavi.

Ljupka Stević koja je doživjela veliki emotivni pad, otkrila je u emisiji „Magazin In“ da njen pas svake noći spava na Dragišinom mjestu.

– Otkad on nije u tom krevetu, tu je pas… Moj pas spava na njegovom mjestu svake večeri, što nikada nije radio… Tako da bude mi lakše – dođem kući umorna, i nekako sve to onako prevaziđem – pričala je Ljupka s knedlom u grlu.


Emocije su je u jednom trenutku savladale, te se rasplakala usred emisije, poslije čega je voditeljki Sanji Marinković priznala da generala još uvijek voli.

– Osjećam se loše… Da, naravno da da… Nisam zaljubljena, ja volim.


Koja su sve oružja koristili da bi se izborili za svoju ljubav u ovonedjeljnom izdanju emisije „Magazin in“ na TV Pink, autorke i voditeljke Sanje Marinković, govoriće novinar Milomir Marić, TV voditeljka Dajana Paunović, učesnik „Zadruge“ Aleksandar Kristijan Golubović, pjevač Sloba Radanović, kao i pjevačica Ljupka Stević, koja je posljednjih dana u žiži interesovanja javnosti zbog svog ljubavnog brodoloma.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.