x

bićete u nevjerici

Ljupka Stević u emisiji uživo otkrila da li se nakon svega tajno viđa sa generalom!

Ljupka Stević otvorila je dušu o ljubavi s oženjenim generalom Dragišom Simićem, ali i skandalu o kojem ne prestaje da se priča i piše već nedjeljama unazad.

- Mene je ovo koštalo desetogodišnje veze čitave, jer sam vjerovala iskreno, milion posto u cijelu tu priču, da će imati drugačiji ishod i završiti se onako kako smo i planirali da se završi. Ja se nisam opustila i uljuljala, ja sam odlično znala šta me čeka - kada imaš ispred sebe nekoga ko je 15 godina stariji od tebe i ko je toliko inteligentan i kada ispriča sve šta ispriča, kako da ne povjeruješ?! Deset godina pored jednog čovjeka... Naravno da sam mu vjerovala, bilo je tu djela, bilo je ogromne ljubavi, ali na kraju, eto... To je nešto gdje sam najviše pogriješila - rekla je Ljupka, koja je potom priznala kako se odlučila na to da mu u džip ubaci prisluškivač.


- Meni je trebao neki dokaz. Zašto bih angažovala agenciju, pored deset godina sa čovjekom koji radi u policiji sam toliko stvari naučila da sam ga ovako, za 24 sata uhvatila! Kada sam mu rekla od riječi do riječi šta je na tom snimku izgovarao, on je rekao:"Ti si luda, šta pričaš"... I onda je nastao haos! Imam zabranu prilaska i komunikacije sa njim narednih mjesec dana, ja sam tu ispala kao neki nasilnik, on je tako okarakterisao mene.


Tada, kada je čula njegove telefonske razgovore s drugim djevojkama, srušio joj se cijeli svijet.

- U pet minuta mi se sve srušilo, svih deset godina, sve je palo u vodu - cijeli moj život, kompletni planovi... Sve! Dva dana sam bila na lijekovima za smirenje, iz zgrade sam izletjela goloruka, bez cilja, samo sam željela da uništim sve što ima veze sa njim... Bukvalno sve! Otkad on nije u tom krevetu, tu je pas... Pas spava na njegovom mjestu svake večeri, što nikada nije radio, tako da bude i lakše... Proći će... I ne postoji mogućnost da se pomirimo. A to da se tajno viđamo, to apsolutno nije istina! - ispričala je Ljupka, koja se rasplakala u emisiji.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.