x

Lukas i Šerifovićka se posvađali oko djevojke!

Folk pjevač Aca Lukas i njegova koleginica Marija Šerifović žestoko su se isprozivali nakon što se ispostavio da su oboje bacili oko na istu djevojku, pa su jedno drugom uputili niz uvreda!

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Mariji i Aci se dopala ista djevojka još dok su zajedno žirirali u "Zvezdama Granda", pa je koškanje počelo čim su shvatili da se u isto vrijeme dopisuju sa dotičnom osobom, te je njihovo dugogodišnje prijateljstvo na ozbiljnom testu sve do danas.


- Kada se kamere na snimanjima ugase, Marija i Aca su stari drugari koji su privatno u vrlo dobrim odnosima. Iako Šerifovićka rijetko sa kolegama i prijateljima komentariše svoj ljubavni život, često se šali u situacijama kada joj se neko svidi, pa svoje najbliže obavijesti kada na nekoga baci oko. Međutim, ovoga puta se sve zakomplikovalo kada su Marija i Aca sjedili zajedno na piću i sasvim slučajno shvatili da im se sviđa ista ljepotica - priča naš izvor blizak pjevačici.


Kako dalje saznajemo, evrovizijska pobjednica se više od mjesec dana dopisivala sa djevojkom koju je upoznala dok je snimanje popularnog muzičkog takmičenja trajalo u "Grand produkciji", a haos je nastao kada se ispostavilo da se dotična djevojka privatno čula i sa Lukasom.


- Marija i Aca su se sasvim slučajno dotakli teme koja se tiče njihovih emotivnih partnera dok su sjedili u jednom kafiću, pa su kroz razgovor shvatili da im se dopada ista djevojka. Marija i Aca su potom jedno drugom počeli da pokazuju dokaze i dopisivanja koja jasno ukazuju na to da dotična ženska osoba nekoliko nedjelja odgovara na poruke i Lukasu i Šerifovićki. Sujeta je među pjevačima odmah proradila, pa su Marija i Aca krenuli da se prepucavaju. Folker je u jednom momentu Mariji rekao: "Šta se ti sad guraš oko nje kad ionako nemaš onu stvar!" Ta rečenica je Mariju mnogo razljutila, pa je uzvratila Aci riječima: "Kakve to veze ima?! Ti tu stvar imaš, pa je ne koristiš". Aca je poslije ovih reči drčno ustao sa stolice i Mariji rekao da nema namjeru da se sa njom prepucava, ali je ostao ljut isto kao i Marija, tako da ni dan-danas ne razgovaraju - otkrio je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.