x

LUKASOVA ŽENA SASLUŠANA ZBOG UBISTVA LUKE RADULOVIĆA!

Sonja Vuksanović, supruga pjevača Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas, saslušana je u policiji zbog ubistva narko-dilera Luke Radulovića (37) u utorak u poznatoj prijestoničkoj kafani "Ispod mosta" u Crnogorskoj ulici. Pored pjevačeve supruge, na privatnoj žurki u ovom lokalu bila je i bivša djevojka "zemunaca" Aleksandra Šekularac Biba!

- U momentu pucnjave u lokalu su bile i Vuksanovićeva i Šekularčeva, koja se svojevremeno zabavljala sa nekadašnjim komandantom JSO Miloradom Ulemekom Legijom, kao i vođom "zemunskog klana" Dušanom Spasojevićem Šiptarom. Međutim, čim je izbila pucnjava, one su pokupile stvari i odmah napuste lokal! Ipak, policija je i njih, kao i sve goste lokala, pozvala na informativni razgovor - kaže izvor Srpskog telegrafa blizak istrazi.

Kako saznajemo, one nisu bile od pomoći inspektorima jer su tvrdile da ništa nisu vidjele.

- One su inspektorima rekle da je tačno da su bile na žurki u trenutku ubistva, ali da ne znaju ništa o pucnjavi. Potvrdile su i da poznaju Radulovića, ali da nemaju saznanja ko bi mogao da puca u njega. Izjavile su samo da su čule pucnje i da je tada došlo do komešanja i panike, ali da su tek kasnije saznale šta se tačno desilo i da je Luka ubijen - dodaje naš sagovornik.

Radulović je ubijen dok je sjedio sa prijateljima za šankom, a kako sagovornik Srpskog telegrafa ekskluzivno otkriva, narko-diler bi izbjegao metak da u posljednjem trenutku nije promijenio planove i došao u kafanu.

- Radulović je te večeri trebalo da ide na neki rođendan, međutim, u posljednjem trenutku se predomislio. Naime, njega je pozvala starleta Tamara Đurić, koja je i bila pored njega kada je ubijen, i rekla mu da dođe u ovu kafanu - priča naš sagovornik.

Đurićeva je novinarima ispričala da je stajala pored Radulovića kada je neko iz mase zapucao, ali mu nije vidjela lice. Tek kad se okrenula i vidjela da Luke nema, shvatila je da je on upucan.

- Ugledala sam ga na podu kako leži. Tad je nastala panika u kafiću, svi su pokušavali da pobjegnu - ispričala je ona.

Narko-diler koji je srpskoj javnosti postao poznat nakon što je u septembru prošle godine bentlijem presreo kolonu u kojoj je bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, družio se sa mnogim javnim ličnostima, među kojima su brojni pjevači i starlete.

- Ubijeni je poznavao dosta ljudi sa naše estrade. U noći ubistva bio je u društvu sa Sonjom Vuksanović, ali je veoma blizak i sa Acom Lukasom, što se može vidjeti po brojnim fotografijama koje ima na Fejsbuk profilu. Od njega su se oprostili Marko Bulat, Mirko Šijan, s sudeći po fotografijama, družio se i sa Đanijem, Veljkom Ražnatovićem, pjevačem Darkom Lazićem, političarom Radoslavom Milojičićem Kenom...




(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.