x

SPREMA SE ZA PENZIJU

Luks kuća u Smederevu i 2 penthausa na Vračaru mu malo: Mitar sad kupio hotel na Kopu od 300 kvadrata, iskeširao ogromnu sumu!

Aleksandar Mitrović jedan od najboljih fudbalera Srbije, stečeno bogatstvo počeo je da ulaže u nekretnine koje će mu obezbijediti sigurnu i lijepu penziju.

Nakon luksuznog objekta u rodnom Smederevu, dva penthausa u srcu Vračara, Mitar je navodno pazario i manji hotel na Kopaoniku od oko 300 kvadrata.

- U samom centru ove planinske ljepotice, a u mirnom dijelu, između poznatih apartmana, s jedne strane strane, i luksuznog hotela, s druge, zaklonjen od puta, nalazi se privatni objekat od sedam apartmana koji je Mitar kupio prošle godine. Za njega je iskeširao oko tri miliona eura, mada on danas vrijedi mnogo više - ispričao je dobro obaviješteni izvor i dodao da je fudbaler renovirao sve svoje stambene jedinice.


- U zgradi ima sedam jednosobnih stanova iliti apartmana koji se nalaze na sajtovima za izdavanje. Svaki od njih luksuzno je opremljen najboljom bijelom tehnikom, elektronskim uređajima i aparatima, italijanskom keramikom... Zbog svoje lokacije, a odlične izolacije, teško je naći slobodnu sobu, a cijena za jednu noć u Mitrovom apartmanu kreće se od 150 do 200 eura - ispričao je izvor, te dodao da će se ova fudbalerova investicija isplatiti višestruko jer na Kopaonik ljudi ne idu samo zimi, već sezona traje cijele godine.


Traži nekretnine i na Zlatiboru

Kako smo saznali, Mitar se neće zaustaviti sa već postojećim nekretninama, već planira da se širi i dalje.

- Trenutno razgleda placeve ali i apartmane na Zlatiboru, a interesuje se i za Crnogorsko primorje. Želi da dok igra i zarađuje basnoslovne sume pametno ulaže u ono što će mu donositi zaradu čitavog života. Na taj način obezbijediće i svoje nasljednike - ispričao je izvor!

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.