x

Luna će doživjeti nervni slom: Anabela izbacila Markove stvari iz stana!

Anabela Atijas se po povratku sa odmora iz Grčke odmah uputila u stan svoje kćerke Lune Đogani kako bi provjerila stan i vidjela da li je sve u redu. Kada je shvatila da se Marko uselio i da su njegove stvari svuda po kući, u sekundi joj je pozlilo, a zatim je krenula da razbacuje sve po stanu.

- Luna i Marko su baš bili srećni zbog tog Egipta i što će konačno moći malo da se opuste. Taman su riješili nesuglasice i konačno im je lijepo zajedno, jedino što ni ne sanjaju šta se u Beogradu dešava. Anabela je doputovala prije nekoliko dana iz Grčke i odmah došla da izvidi kako stoje stvari u Luninom stanu i ono što je zatekla nije je nimalo obradovalo. Luna i Marko su nerazdvojni i svaki trenutak provode zajedno, pa je negdje i logično da su njegove stvari svuda po kući. Anabela svakako ne podržava tu vezu, pa kad je to vidjela užasno se razbijesnila i počela da viče: "Neće to moći tako"!, a onda je počela da skuplja Markove stvari i da ih gura u kese, koje je kasnije iznijela ispred ulaznih vrata. Bukvalno je iselila Marka, cijeli komšiluk se našao u čudu - otkrio je jedan od očevidaca za beogradske medije.


Za komentar je bio kontaktiran Gagi Đogani:

- Od Anabela me više ništa ne čudi. Ne znam zašto je uporno protiv Lunine veze sa Markom. Pogotovo sada kada su se napokon uskladili. Ko će njoj ući u mozak?! Siguran sam da će Luni u jednom momentu prekipjeti, jeste joj majka i ima dosta uticaja, ali ovo je prevršilo svaku mjeru. Pitaću je kada je Lunči desetkuje... Ako je je to stvarno tako onda ja ona za "Lazu", jednostavno da je neko veže i da je ne pušta. Ne razumijem je nimalo, od početka podržavam Lunu u svemu, jer mi je njena sreća najbitnija. Kako Anabeli nije na prvom mjestu sreća našeg djeteta, kako bih to mogao da razumijem? Iskreno se nadam da nije baš sve kao što izgleda i da je Anabela samo pospremala stan, jer mi je neprihvatljivo sve ostalo - objasnio je Gagi.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.