x

stigli iz dubaija

Luna Đogani kipti od bijesa: Žestoko se obrušila na fanove! Evo šta kaže nakon priča da Marku i njoj sve plaćaju!

Luna Đogani se oglasila na svom Instagram profilu i pokazala je kako izgleda njena kćerkica na ultrazvuku. Ona je istakla da je dugo razmišljala da li da objavi fotku.

- Razmišljala sam dugo da li da izbacim sliku moje prelijepe bebice, poslije ove slike sam presudila! Danas smo bili na kontroli, da vidimo našu bebu, nije što je naša, ali savršena je! Volim ovo biće sada ovoliko, koliko ću kada se bude rodila! Mama i tata su presrećni što nam dolaziš bebo naša - napisala je Luna.


Inače, Luna Đogani i Marko Miljković nerijetko pokazuju poklone koje su dobili od fanova, a to je najčešće garderoba i obuća. Međutim, sada su navodno Lunini fanovi otvorili račun na kojem su skupili čak 25.000 eura za njihovu bebu.


- Mnogo je nas koji obožavamo Lunu još od "Zadruge 1". I dalje smo uz nju, a sada i uz Marka, gledamo ih kao svoju djecu. Želim da ih obradujem kad dobiju bebu, pa sam pokrenula akciju sakupljanja novca u svim fan grupama na Instagramu, kojih ima mnogo. Živim u Beču i otvorila sam račun da svako može da uplati koliko želi, a najviše se javljaju žene iz dijaspore. Do sada smo sakupili 25.000 eura, ali do porođaja će biti i više - otkriva jedna gospođa iz Beča za Informer, koja je insistirala na anonimnosti.


Na sve ovo, oglasila se i Luna.

"Moram da demantujem ove gluposti, ne živim ni od koga, niti mi bilo ko šta daje za mene i moju nerođenu bebu. Dosta više sa lažima i glupostima. Moj partner i ja sami za sebe zarađujemo i sami ćemo kupovati za naše dijete. Od fanova mi ne treba ništa. Sama sam sebi obezbijedila sve u životu", rekla je između ostalog Luna.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.