x

Luna Đogani pobijesnila: Zabranila da je nazivaju ljubavnicom i švalerkom! (VIDEO)

Noćas se za vrijeme Igre istine Slobodan Radanović izabrao svoju djevojku Lunu Đogani kao osobu sa kojom bi volio da nastavi život i van "Zadruge". Zatim je Kristina Kockar pričala o razvodu, a tom prilikom istakla je kako nikada nije izjavila da želi da se razvede i da njeno srce i dalje voli Slobu.

Tom prilikom Kija je dodala i da će joj razvod biti najteži dan u životu, kao i da joj majka ne zamjera što je priznala Slobi da ga voli. U nastavku je došlo i do svađe između Lepog Miće i Lune Đogani.


- Od sada si za mene ljubavnica, švalerka Slobodana Radanovića, pošto si kvarna kao šupalj zub. Da, ti si se j*bala sa njim, a ne ja! Pravdaj se mami i tati, a ne meni! Ja sam rekao za stolom da ti p*šiš k*rac? Lažeš kao pas! - vikao je Mića na Lunu.


Poslije kratke svađe sa Mićom, Luna je sjela, a zatim je prebacila svom dečku i poželjela mu sve najbolje u odnosu sa suprugom Kristinu Kockar kojoj je upravo zbog nje okrenuo leđa pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

- Neka ti je sa srećom! Ja da se više ponižavam neću, da mene ljudi nazivaju ovdje ljubavnicom, k*rvom, švalerkom... Neću! - prebacila je Luna Slobi.

U donjem video-prilogu možete pogledati kako je izgledala ova situacija. Poslije sastanka upravo zbog ove teme, došlo je do svađe između Slobe i Lune, a tom prilikom pjevač je vikao na djevojku.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.