x

Luna Đogani prvi put pokazala drugu ćerku koju je dobila pre mesec dana: Objavila emotivnu sliku iz stana

Luna Đogani prvi put pokazala drugu ćerku koju je dobila pre mesec dana: Objavila emotivnu sliku iz stana

Luna Đogani se porodila pre tačno mesec dana, a sada je objavila prvu sliku svoje druge naslednice Lane.

Naime, Luna i Marko su imali divan povod da javnosti napokon pokažu svoju drugu naslednicu, a tim povodom oglasili su se putem mreža.

– Danas sam napunila mesec dana! Još uvek ne vidite moje lepo lice ali čekam još malo da porastem pa ću vam se otkriti. Mama, tata i sestra su me vodili na neko slikanje, da vam kažem ja sam sve vreme spavala, a jedna divna teta me je slikala i jako mi je prijao njen glas. Lana – napisala je Luna u objavi, a ubrzo su usledili komentari oduševljenih pratilaca, a oglasila se i baka Anabela Atijas koja je napisala: “Lane moje lepo”, dok je na slici pisala poruka: “Zdravo svete”.

Podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković imaju ćerku Miu, a pre mesec dana su dobili i drugu naslednicu kojoj su dali ime Lana.

Luna Đogani i Marko Miljković žive u stanu na Bežanijskoj kosi, koji ima 80 kvadrata i za koji se piše da su ga platili oko 160.000 evra.

– Istina je da smo stan kupili na kredit i da ćemo ga otplaćivati narednih 15 godina, a ja se nadam i dosta manje. Moramo da budemo uporni i da se trudimo. Zajedničkim snagama možemo da isplatimo nekretninu. Jednim delom smo platili kešom, jednim delom je kredit. Od te priče da nas fanovi finansiraju, to apsolutno nije istina – rekao je tada Miljković.


(Telegraf.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.