x

Luna Đogani zapala u finansijske probleme! Fanovi smislili kako da joj skupe novac, a onda pale prozivke: Ne pada mi na pamet! Neka proda auto od 25.000 eura!

Do sada su joj poklanjali sve i svašta, čak i novac dok je bila pjevačica, a sada se, vjerovali ili ne, organizuju da prikupe određeni dio novca kako bi "pomogli" svojoj ljubimici. 

Na Fejsbuku, na jednoj od stranica rijaliti programa "Zadruga" osvanula je objava, jedne žene koja predvodi fanove  bivše pjevačice i zadrugarke Lune Đogani kako bi joj skupili novac jer je navodno u finansijskim problemima, što je izazvalo oprečne komentare i reakcije.


Naime, jedan od Luninih fanova je pozvao sve da novčano pomognu rijaliti učesnici, s obzirom na to da se Đoganijeva požalila da ima finansijske probleme.

- Ljudi, došla sam na ideju da, pošto je Luna izjavila da ona i njena porodica imaju finansijskih problema, mi kao njeni fanovi njoj pomognemo - piše između ostalog u objavi, prenosi Informer. Mnogi su osudili ovaj potez i prokomentarisali da je suludo pomagati nekome ko se baškari u luksuznim vilama i bazenima i vozi automobil od 25.000 eura.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.