x

parfem poklonila dejanu

Maja Marinković ušla u Zadrugu: Dobro veče, kako kome! Rijaliti može da počne! (Video)

Nakon što su voditeljka Dušica Jakovljević i predstavnici sedme sile obavili intervju sa njom, Maja Marinković se zaputila ka Bijeloj kući. Išla je njena pjesma "Maserati". Pojavila se ispred kuće u oldtajmeru, a prvi ju je sačekao Marko Đedović.


Maja je potom ušla u Bijelu kuću i krenula da se pozdravlja sa zadrugarima, a skoro svima su popadale vilice od njenog atraktivnog izgleda i stajlinga. Dalili Dragojević i Filipu Caru nije bilo dobro, a ni Janjušu.

- Dobro veče, kako kome - rekla je Maja.


Pozdravila se sa Marijanom Zonjić, ali joj nije pružila ruku, koju je nazvala bivšom drugaricom.

Maja je prišla Dejanu Dragojeviću i dala mu parfem da proslavi razvod. Podsjetimo, Dalila Dragojević je Filipu Caru slomila parfem koji mu je Maja kupila, tako da je ovo zasigurno neka vrsta osvete.


- Od srca ti dajem parfem, čestitam ti razvod braka, znam da nema ko će da ti lomi - rekla je Maja.

- Nema ko, riješio sam se toga! - dodoa je Dejan.

- Od večeras rijaliti može da počne u pravom smjeru - rekla je Maja.


Ona je u studiju istakla da pojedinima neće biti svejedno.

- Pojedinima neće biti prijatno kada uđem, ulazim da se družim, svakome po zasluzi. Svako odgovara za svoje postupke. Sve ću uradili kako budem osjetila u trenutku. Mislim da ću emotivno da dotaknem Janjuša. Voljela bih da ostane tako i da bude ostavljena tačka. Vrijeme će pokazati, Filipu neće biti dobro kada me bude vidio. Pojedinim osobama se neću javiti. Nisam emotivno zagrijana ni za Janjuša ni za Filipa - rekla je Maja.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.