x

OVAKO PAMTI NJIHOV ODNOS

Maja Nikolić bila dvije godine u vezi sa Bulićem: Pjevačica progovorila o ljubavi s bivšim Ane Ćurčić, otkriva da li je bio agresivan!

Pjevačica Maja Nikolić svojevremeno je bila dvije godine u vezi sa Draganom Acom Bulićem. Biznismen, koji se u žižu medijske pažnje vratio kada je Ana Ćurčić ušla u "Zadrugu", kao njen bivši partner sa kojim je i danas u odličnim odnosima, bio je i ljubav pop pjevačice.

Nikolićeva o nekadašnjem dečku, s kojim je bila prije 25 godina, ima samo riječi hvale.

- Ne bih da govorim o detaljima naše veze iz poštovanja prema njemu i njegovoj djeci, a isto tako iz poštovanja prema mojim bivšim partnerima s kojima imam djecu. Mogu samo da kažem da je bio i ostao čovjek za primjer - priča pjevačica i otkriva da je tadašnjem momku posvetila jedan od svojih najvećih hitova u karijeri:


- Aca nikada nije volio da ga zovu pravim imenom Dragan, a ja sam se našalila i snimila pjesmu "Dragane, Dragane", koja je posvećena njemu! Kada je čuo pjesmu, nije se ljutio, štaviše, bilo mu je zanimljivo i mnogo smo se šalili na tu temu - rekla je Nikolićeva i nastavila:


- Bio je i ostao faca, veliki šmeker i dobrotvor, ali o tome je ćutao. Bio je poznat kao Robin Hud svog vremena. Ne bih da kažem o kome se radi, ali Aca je pomogao jednoj osobi koju je muž ostavio kada je dobila dijete. Bukvalno je preuzeo brigu o njoj i tom djetetu, a da nije ni bio sa tom osobom u emotivnom smislu! Onako, drugarski joj je pomogao. Eto vidite koliko je velik čovjek, a nikada to nije nikom rekao!


Zvezdan Slavnić, bivši nevjenčani suprug Ane Ćurčić je nedavno izjavio da je nju prvi dečko navodno tukao i gasio joj cigaretu o ruku. Maja Nikolić je ubijeđena da nije riječ o Buliću.

- Griješila bih dušu ako bih rekla da je Aca, dok je bi sa mnom u vezi, pokazao i najmanju dozu agresije. Bio je veoma pažljiv, galantan i stabilan muškarac, kakav je i danas - kaže pjevačica i otkriva da je Bulić zbog rata beogradskih klanova morao da napusti Srbiju na neko vrijeme:


- Kao što svi znaju, Acin otac Jusa Bulić je pripadao voždovačkom klanu i zbog zategnute situacije devedesetih godina bio je prinuđen da svoju porodicu skloni u London zbog krvne osvete, ali to je prošlost. O njegovom ocu ne bih mnogo da govorim iz poštovanja prema prošlim vremenima, ali dosta toga se zna i pisalo se po novinama. Taj dio Acinog djetinjstva se srećom dobro završio. Aca se kasnije oženio, dobio je djecu i postao porodičan čovjek - završila je Maja.

.

.

.

.

..

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.