x

potvrdio

Maji Marinković nudili 20.000 € da snimi film za odrasle: Taki isprva nije znao, a evo šta kaže o tome!

Kontroverzna učesnica "Zadruge", Maja Marinković prije ulaska u četvrtu sezonu rijalitija, navodno je dobila ponudu da snimi film za odrasle.

"Maju je nepoznati muškarac zvao preko vajbera, a ne preko društvenih mreža, pa mu se zato javila. Rekao je da se za nju zna širom Njemačke zbog rijaliti programa i skandala i da mnogi hvale njen izgled čak i poslije velikog broja operacija. Ispričao je da se godinama bavi video produkcijom i da sa timom saradnika radi za firmu koja snima filmove za odrasle", rekao je neimenovani izvor blizak Marinkovićevoj i dodao:


"Kazao je da su spremni da joj ponude 20.000 eura za kratak film od 20 minuta, kao i da bi dokaz za sve prvo dobila keš na račun, u slučaju da pristane. Diskrecija bi bila zagarantovana kada je Srbija u pitanju jer bi taj snimak kačili na sajt koji traži da korisnici plate da bi videli sadržaj koji je omogućen samo za tržište Njemačke".


Kako izvor dalje navodi, Maja odbila ponudu "jer bi je takav snimak obiljeežio", a da je ponuda stigla potvrdio je i njen otac Taki.

"Maja jeste dobijala razne ponude, da se slika za muške magazine i slične stvari, ali je sve odbijala. Prvo je ovo krila od mene, a onda je ispričala jer je uveliko odbila. Moja kćerka zna šta radi iako nekad djeluje da nije tako".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/Srpki telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.