x

otkrio nove detalje

Majka je na lijekovima, po cijeli dan plače: Unuk Ere Ojdanića ostaje iza rešetaka zbog pros..tucije, sada se oglasio njegov brat!

Nikola Anđelić, unuk Ere Ojdanića, uhapšen je zbog sumnje da ima veze sa elitnom pros..tucijom, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo mu je pritvor.

Sada se tim povodom oglasio Nikolin brat, bivši učesnik rijalitija "Parovi", Uroš Anđelić.

- Pa šta da kažem, sem da Nikola nema nikakve veze sa pros..tucijom, a ni sa bilo kakvom vrstom kriminala to je sigurno 300 posto.. On je uvijek bio vukovac u školi, cijeli život se bavio sportom kao što već znate on je fitnes instruktor i normalno je da bude u kontaktu sa lijepim i zgodnim djevojkama jer on sa njima radi, to mu je posao. Nikola se ne bavi tim stvarima, niti ima bilo kakve veze sa bilo kojom vrstom kriminala, nije on iz tog miljea - pa je dodao i dotakao se majčine reakcije:


- Nije što mi je brat ali on je stvarno dečko za primjer, nikad nije imao problema sa zakonom, a majka ko majka, nervira se i plače po cijeli dan, popila je lijekove za smirenje i spava - rekao je on.

Inače, Era Ojdanić odmah nakon naših saznanja da mu je uhapšeni Nikola unuk, oglasio se za Kurir.


- Moram da stanem, kako ste čuli da je to moj unuk? Dečko je dobar, evo morao sam da stanem da me ne udari auto. Vjerujte mi, on je bez ijedne krivične prijave. Dečko za primjer. Završio je DIF, fakultet, radi kao trener. Bavi se fitnesom. On je prvo dijete moje kćerke. Moj prvi unuk. Kuku. Da je ovaj srednji Uroš pa da se ne iznenadim, ali ovaj nikad mrava nije zgazio - zaprepašćeno priča Era.


- On je meni rekao prije mesec dana: "Deda upoznao sam se sa Kajom koja je bila sa tobom u rijalitiju Veliki brat. Kaja je Užičanka moja. Ona me upoznala sa njenim menadžerom da je dobar momak i ako treba dedi neka tezga da mogu da računam na njega. Ja sam se zahvalio i rekao da nikad nisam imao menadžera. Rekao mi je da ga strašno cijene i voli njegovo društvo. To je bilo sve što sam saznao - priča Era.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.