x

Majka malene Džene Gadžun: Duša boli, prolazim pored tvog mezara….

U Kantonalnom sudu Sarajevo nastavlja se suđenje u sudskom postupku koji se vodi protiv troje ljekara zbog smrti dvoipogodišnje Džene Gadžun.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Njena majka Amila koja je prošli put svjedočila, na društvenim mrežama objavila je emotivni status koji prenosimo u cjelosti, bez intervencija.

NAJČITANIJA VIJEST

Supruga je operisala tumor, ubjeđivali su nas da idemo na vantjelesnu": Dramatična ispovijest Ljube Perućice

“Od tebe su nam ostale samo brojne uspomene ,nema dana i noći da nisi u našim mislima ….Za sobom si ostavila jednu veliku prazninu koja se ne može ničim i nikada nadoknaditi….Mnogo toga se promijenilo od kada nisi sa nama ali Bol je uvijek ista ….

Živimo za dan kada će bar nekim dijelom biti kažnjeni svi oni koji su izazvali tvoju smrt ,njih duša ne boli ,oni ne znaju kako je prije spavanja razmišljati o tome kako su te samo ukrali,uskratili ti djetinstvo a nama pola života ..Oni ne znaju kako je se buditi sa tom istom boli, živjeti i provoditi dane pretvarajuči se da si dobro..A duša boli. .Svakodnevno prolaziti pored tvog mezara i razmišljati da je crna zemlja tvoj pokrivać i da nikada više nećeš ustati ispod nje…A tvoja roza dekica koja ti je bila tako topla i mehka spakovana u kutiju tvojih uspomena ..

NAJČITANIJA VIJEST

"To je ta ljubav fatalna": Jovana Jeremić priredila spektakl dečku biznismenu, a on pao u "trans"

Volimo te Džena dok živimo mi I ti češ živjeti u nama…”, napisala je Amila.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

N1

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.