x

kaže da bi kćerku sahranila ako je opet vidi s njim

Majke Aleksandre Nikolić tužila Filipa Cara: Ja sam zbog njega dobila šećer i završila u Urgentnom!

Zadrugarka Aleksandra Nikolić i Filip Car ponovo su iskopali ratne sjekire, i napravili potpuni haos u Zadruzi.

Naime, Filip je u jednom trenutku bacio Aleksandri stvari iz rehaba, povodom čega se oglasila i Slovenka Nikolić.

- Ja sam imala osjećaj taj, i rekla sam sinoć sama sebi: "Ugasiću televizor i neću da gledam". Ja sam zbog Cara dobila šećer, a niko to u mojoj porodici nije imao. Završavala sam u Urgentnom nekoliko puta, trebala sam da idem u bolnicu, ali nisam mogla da ne gledam moju Aleksandru.


- Smatram sebe psihologom, plus imam jaku intuiciju što mi je Bog dao. Znala sam da će doći do toga. Znala sam da je ušao sa namjerom kako bi je spustio na bilo koji način. On ne može da podnese da je ona srećna, uspješna, da je bolja od njega, da komunicira sa ostalima... - rekla je Slovenka, pa nastavila:


- Aleksandru samo ne mogu da vole bezdušni ljudi. Ona je predobro dijete, ima dušu kao nebo. Ona je drug prije svega. Mala Valentina je ostala bez šminke, ona joj je dala. A ona Anita ode kod Zole da je ogovara, a pravi se Aleksandri kao dobra drugarica, a imala je aferu sa Filipom - priča ona.


Slovenka je otkrila i da je podnijela tužbu protiv Filipa Cara, navodeći da bi kćerku, da je vidi sa Filipom opet u odnosu, sahranila.

Na pitanje, šta bi kćerki poručila, da može da joj se obrati, Slovenka je bila izričita:

- Rekla bih joj da joj je najveći neprijatelj na svijetu on, i to je sve što bi joj rekla - poručila je Slovenka za "Pink" pred kraj razgovora.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.