x

Maju Marinković poslije 6 godina pozvala majka: Halo, ovdje ona najgora! Zadrugarka ispričala detalje razgovora!

Maja Marinković koja je u Zadruzi osvojila visoko 5. mjesto, u emisiji “Narod pita” otkrila je da se sa svojom majkom nakon rijalitija čula poslije 6 godina. Ona je ovom prilikom otkrila i kako je nakon toliko vremena protekao njen razgovor sa majkom i šta joj je poručila.

– Ja kažem: “Halo”, ona kaže: “Ovdje ona najgora, tvoja majka”. U trenutku sam se izgubila i baš sam bila zbunjena, to me je dotuklo. Otišla sam u sobu, nisam htjela da pričam pred tatom i dekom. Bilo mi je jako teško… To najgora, mislila je zbog cjelokupne naše priče. Željela je da se vidi sa mnom i da obavimo taj razgovor, kao majka i kćerka, poslije toliko godina. Komentarisale smo moje učešće u Zadruzi – rekla je Maja.


Nakon ovoga voditelj ju je upitao da li će svojoj majci dati drugu šansu, a ona je rekla sljedeće:

– Pa nije druga, biće ovo možda i treća, četvrta… Dešavalo se da kada sam imala 12 godina, prekinule smo svaki kontakt, jer je imala neku svađu sa mojim ocem i nismo se čule do moje sedamnaeste, osamnaeste godine. Onda smo se ponovo pomirile, pa se evo opet nismo čule 6 godina. Pozdravljam je ovim putem i vidjeću se sa njom, daću joj još jednu šansu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.