x

URNEBESNO

Mame napravile listu koja otkriva jeste li spremni za dijete

Ne shvatajte ovu listu ozbiljno, samo se zabavite


Mame carice napravile urnebesnu listu koja otkriva jeste li spremni za dijete

Ne shvatajte ovu listu ozbiljno, samo se zabavite.

1. Nabavite pet kobri i stavite ih u mekani džak koji ćete vezati da ne bi pobjegle. Lezite pored džaka u krevet i pjevajte uspavanke dok se kobre koprcaju satima umjesto da spavaju. Ponavljajte dva puta dnevno pet godina.

Organske namirnice

2. Potrošite 300 maraka na organsku piletinu, vitamine bez GMO, vafle bez glutena i krekere bez aditiva. Bit će vam teško da izađete nakraj s troškovima organskih namirnica, ali svejedno ih kupite jer ste na Facebooku upravo pročitali tekst o opasnostima zatrovane hrane koju jedemo. Pola velike torbe organskih namirnica unesite u kuću i onda svo to sranje bacite u đubre ne biste li simulirali dijete koje odbija da jede bilo šta od svega toga. Naviknite se na to.

3. Navijte sat za svaku dnevnu obavezu koju imate, ali pobrinite se da vam alarm zvoni kao sirena za zračni napad. Ukoliko sušenje vaše kose obično traje 20 minuta, sat navijte da zvoni za 11 minuta. Da li biste čitali knjigu sat? Navijte alarm za 30 sekundi. Upoznajte se s konceptom života u kom nikada nemate dovoljno vremena.

4. Naučite partnera da kaže - kuka „Glaaaaadan sam“ svaki put kada sjednete u auto i krenete negdje. Natjerajte ga da to isto ponavlja poslije svakog izlaska na večeru, dok zajedno izlazite iz restorana. Udarajte glavom o zid nekoliko puta jer će se isto dešavati od tri do pet godina.

5. Zamolite partnera da uzvikuje ime neke pjesme neumorno, sve dok je ne pustite u kolima svaki put kada isparkiravate auto ili prolazite kroz neki krkljanac od gužve. Naučite ga da ponavlja to četiri godine i nikada, nikako ne smije da mijenja pjesmu.

Navijanje alarma

6. Prije nego što svakodnevno izađete iz kuće, spakujte u torbu: užinu bez glutena koja ima dovoljno proteina, bez boje je, u cijelom zrnu i ne može da se prospe. Kada nađete bilo šta što ispunjava te uvjete (nagovještaj – to ne postoji), sve bacite na zadnje sjedište u kolima. Ponavljajte 10 godina.

7. Zamolite partnera da navije alarm za bilo koje vrijeme između ponoći i šest ujutru, ali nikada kasnije od šest. Važno je da alarme navije on, a da vi na znate vrijeme. Pokušajte da zaspite znajući da će vas alarm probuditi ali ne i kada. Ponavljajte 18 godina.

8. Instalirajte mali plastični koš na zadnje sjedište u kolima. Pokušajte da u njega ubacite užine, plišane igračke, knjige i flašice vode koje cure simulirajući da sve to dodajete svom djetetu koje plače. Ako predmeti ne upadnu u koš (a neće), ispružite ruku unazad pokušavajući da ih dohvatite da biste probali ponovo, ali paralelno s tim gledajte u put ispred sebe i slušajte pjesmicu koja je pod tačkom 5.

9. Neka vam partner kihne direktno u usta i onda vam se zakašlje u oči.

10. Kada ste najniže pali, u trenutku kada niste sigurni da li možete da nastavite dalje, zamolite partnera da vam baci vagon ''Tomas i drugari'' na glavu i pusti vam krv.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.