x

zabranila mu da govori

Marija je ljuta na mene zbog Džejle! Šerifovićkin otac otvorio dušu: Rekao sam šta mislim i nastao je haos!

Nakon što je javno prokomentarisao vezu Marije Šerifović s koleginicom Džejlom Ramović, otac pop pjevačice Rajko Šerifović kaže da ga je kćerka odmah pozvala, ljuta što je davao izjave za medije, te i njemu i majci Verici zabranila da više govore na tu temu.

On se, kako dalje kaže za Srpski telegraf, našao u čudu jer smatra da ništa loše nije rekao, te ne vidi zbog čega se digla tolika prašina oko veze njegove nasljednice, čije s.ksualno opredjeljenje je odranije poznato.


Harmonikaš je, stoga, za Srpski telegraf, bojažljivo ispričao da Marija misli da nema potrebe da se on i njegova bivša supruga Verica oglašavaju i komentarišu to s kim je njihova kćerka u emotivnoj vezi, pa tvrdi da će se truditi da ubuduće poštuje njenu želju.


- Moja kćerka se naljutila na mene zbog toga što sam komentarisao njenu vezu sa Džejlom. Novinari su me zvali, ja sam samo rekao da je odavno poznato ko je moja Marija, šta je i koga voli, a na kraju nastade haos! Pričao sam da je ona odavno priznala da voli djevojke, pa mi nije jasno zašto je ljudi ne ostave na miru već jednom po pitanju toga. Ona ima prava na svoje izbore, odrasla je osoba, ne vidim razlog što se digla tolika prašina. Valjda je bitnije da je dijete srećno pored nekoga, nije bitan spol. Od sada ću da poštujem njenu odluku i neću da se miješam u te stvari. Poslala mi je tekst iz medija i rekla da Verica i ja ne treba da pričamo o tome i da je sve to njena stvar. Velika se frka digla zbog mojih komentara - priča Rajko za Srpski telegraf i nastavlja:


- Čujem se redovno sa kćerkom, ali ovih dana rjeđe jer ona ima dosta obaveza. Otputovala je, pa mi je jasno što ne stiže redovno da pozove. Ubuduće ću svakako da gledam svoja posla, ne bih da se svađam s djecom oko gluposti.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.