x

hoće da se suoči sa njim

Marija Kulić bijesna na Ivana Marinkovića: Neće prići Željku, zgazila bih ga samo da me puste na pola sata!

Marija Kulić, majka učesnice "Zadruge" Miljane Kulić, pomno je pratila "Pretres nedjelje" tokom kojeg je njena kćerka vodila ljutu raspravu oko sina Željka sa njegovim biološkim ocem Ivanom Marinkovićem, koji sa djetetom od rođenja nema nikakav kontakt.

Kulićka na početku razgovora priznaje da je željela sinoć da se suoči sa Marinkovićem, nesuđenim zetom, kako bi ga jednom za svagda "postavila na mjesto".

- Ja sam se živa pojela! Krivo mi je što nisam sinoć bila tamo, ja mislim da bih ga zgazila! Da sam bila u Beogradu, rekla bih Velikom šefu: "Pustite me samo na pola sata", svašta bih mu rekla - u dahu priča Marija i dodaje:


- Jedva čekam da ga postavim na mjesto, neće moći više da šušne! Više uopšte nisam razumna žena kada je on u pitanju, to se on prevario. Kad hoću, ja sam dobra, kada ne - već monstrum od mene ne može da bude.

Mariju je izvelo iz takta to što Ivan opravdava javna istupanja svoje vjerenice Jelene koja je, između ostalog Kulićima zaprijetila da će im zajedno sa Ivanom oduzeti Željka.


- Kada je čuo da se ova njegova smrdla, šugla oglašava, rekao je: "Vjerovatno postoji nešto, jak razlog što se oglašava". Ko si ti, majmunko jedna leskovačka, da ti pričaš, odakle ti pamet, debilu ženski, da izgovoriš tako nešto?! Da mene potresaju bolesnu i mog muža, ljude koji imaju karcinome i Miljana, koja je rovita, da čita takve stvari, da će neko da joj oduzima dijete?! P...a li im materina smrdljiva ona odvratna... Jao, da sam bila tamo - priča Marija i upozorava:


- Sveti Petar da dođe i da kaže: "Daj dijete", mozak bih mu prolila ispred kapije! Da nikom ne padne na pamet, to bi bio kraj! Svi ćemo da poginemo za to dijete!

Ivan je sinoć u "Zadruzi" izrazio želju da postepeno uspostavi odnos sa sinom Željkom, međutim Marija poručuje da se kasno sjetio.


- Ne može. Mogao je do sada, ne može sada da se zbližava. Da sam osjetila, primijetila da istinski ima želju za tim, opet ne bih vjerovala, jer je imao četiri godine do rijalitija, mogao je kad je htio! Nije morao da razgovara sa Miljanom, imao je moj telefon, kao i Sinišin, rekli smo mu:"Ako budeš želio nekada da vidiš dijete, da dođeš, pozovi mene pa ćeš doći". Ne, nikada nije imao želju, nemoj da skuplja poene sada i pravi žrtvu od sebe. Od toga nema ništa, neće viđati dijete. Koliko je on sa ovom, četiri godine?! Pa, neka prave djecu, a ne da traže tuđu djecu! Bog možda i neće da mu da, kad ti ostaviš jedno, pa drugo, pa te djeca ne zanimaju... Šta će ti treće?


Za kraj, Marija objašnjava da je Ivan neodgovoran otac, kako prema Željku, tako i prema djetetu iz prvog braka, sa pop zvijezdom Gocom Tržan.

- Željku ništa ne fali, nije ni prvi ni posljednji koji odrasta bez oca. Neću niko da ga žali. Ja sam živjela bez oca, jeste grehota, ali kad se već takve stvari dese... On će sutra da poraste, postoji klip gdje Ivan kaže:"Ja nemam osjećaj za to dijete". Kako će to da utiče psihički na njega?! Dijete kad bude u pubertetu, čuće to... I ti ne razmišljaš o tome?! Pričaš pred milionima ljudi, a kćerka ti u pubertetu, gde si j...o majku njenu... Da dijete sluša gdje i šta njena majka radi?! Pa, taj čovjek nema mozga, čovjek bez mozga, bre! Ti pričaš gdje si njenu majku prvi put, da ona i njene drugarice slušaju?! Užas!

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.