x

zbog stresa oko miljane

Marija Kulić danas ide na hitnu operaciju: Loše mi je, ne mogu više!

Marija Kulić stiže u Beograd na hitnu operaciju u Beogradu. Prema nezvaničnim informacijama, majka Miljane Kulić operisaće dojku u jednoj beogradskoj klinici.

"Jako sam loše. Ne mogu više! Sekiram se zbog cijele situacije, jako mi teško pada kada gledam situaciju sa Miljanom i Zolom", rekla je Marija za Kurir, kojoj je pozlilo zbog kćerke koja se ponovo pomirila sa bivšim dečkom Zolom,


"Imam operaciju u 15 sati u Beogradu, uočili su mi neku promjenu na dojci. Kažu da je benigno... Oni sve što skinu šalju na histopatologiju, vidjećemo", rekla je Marija za Pink, koja vjeruje da je sve posljedica ogromnog stresa koji je pretrpjela dok joj se kćerka Miljana Kulić ljetos borila za život, nakon operacije želuca.


- Taj gnoj, to što mi se storilo, to je od onog silnog stresa. 45 dana nisam spavala, vi ne znate šta je to bilo. Negdje mora da izbije to, daj Bože samo da je to dobro, da kad stignu rezultati, sve to bude dobro. To je jače od mene, ne možeš da se sekiraš kada je život djeteta u pitanju, tu ne pomažu ni lekovi - zaključuje Marija.

Podsjetimo, ona je i protekle godine bila narušenog zdravlja, kada joj je dijagnostifikovan rak štitne žlijezde. Srećom, Marija je uspjela da pobijedi opaku bolest, a nakon izlječenja otvoreno je o svojoj borbi govorila za medije.

.

.

..

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.