x

Marija Šerifović izašla na binu u Zenici, publika u neviđenoj euforiji pjevala uglas

Novogodišnji spektakl sa Marijom Šerifović počeo je na glavnom trgu u Zenici gdje blizu 50.000 ljudi dočekuje 2024. godinu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Spektakularna atmosfera, dobro raspoloženje i nevjerovatne ovacije publike uslijedili su nakon što je na binu u centru Zenice izašla Marija Šerifović koja je sve prisutne pozdravila i zahvalila se što su joj pripremili dobrodošlicu punu ljubavi.

NAJČITANIJA VIJEST:

ODLAZAK KOJI JE POTRESAO REGION: ARMIN NIJE I NEĆE BITI ZABORAVLJEN

Svoj večerašnji nastup Šerifović je otvorila pjesmom "Pametna i lud",a potom su uslijedile izvedbe i drugih svima poznatih hitova koje je publika u Zenici uglas pjevala, ali i svojim mobilnim telefonima bilježila svaku sekundu njenog otvorenja koncertnog spektakla.

Inače, novogodišnji program u Zenici počeo je u 20 sati od kada su se građani počeli okupljati na centralnom trgu, a prisutne je zabavljao zenički umjetnik Hanad Džehverović.

U ponoć se očekuje da na binu izađe i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović koji će s Marijom Šerifović sve prisutne uvesti u 2024. godinu, a građani će moći uživati i u velikom vatrometu.

NAJČITANIJS VIJESTI:

Prevareni turisti smješteni, a imaju mogućnost besplatnih turističkih tura u Sarajevu

Koncertni spektakl se očekuje i u satima nakon ulaska u 2024. godinu što znači da će svi prisutni staru ispratiti, a novu godinu dočekati hitovima punih ljubavi.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Video pogledajte ovdje

klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.