x

zaljubljen u članicu žirija

MARIJI SE UDVARAO MUŠKARAC: Ti si baš hrabar!

Evrovizijska pobjednica je u posljednjoj emisiji šoua doživjela veliko iznenađenje kada je 21-godišnji mladić iz Austrije počeo da joj se udvara.  Mariji Šerifović (33) udvarao se muškarac! Sa članicom žirija „Zvezda Granda“ otvoreno je flertovao takmičar Robert Tadić (21), posvetivši joj pjesmu „Srno moja malena“!  

Čim ju je ugledao, takmičar ju je fiksirao pogledom i pjevao joj ljubavne stihove. Iako je Šerifovićku i ostale članove žirija ovo nasmijalo, Robert nije odustao. On je Marijin osmijeh shvatio kao zeleno svjetlo da krene ka njenom stolu, a pjevačica je prihvatila njegovo udvaranje, pa je sjela pored njega i zapjevala. Ipak, Robert je od iznenađenja i treme počeo da falšira, zbog čega nije prošao u drugi krug. Kada je završio nastup, direktor „Granda“ Saša Popović mu je rekao:

- Mi smo ti spustili zidove da ti damo šansu za drugu pjesmu. Ali, kada si vidio Mariju, ti si u nju gledao kao mače u krompiraču. Međutim, kada si sjeo pored nje, ugasio si se.

Na to se nadovezala Jelena Karleuša i poručila takmičaru da se na pogrešnu nameračio.

- Ja samo mogu da kažem, Roberte, da si se u pogrešnoj crkvi pomolio. Ti nisi Marijin tip. Ona se ne loži na to. Ne pada na te fore „klekni, sjedni, čučni“ - rekla je ona, aludirajući na to da je Šerifovićka priznala da voli žene. 

- Ja mislim da o ukusima ne treba da se raspravlja - pomirljivo je rekao Robert. 

Međutim, Mariji se ovaj momak dopao! 

- Moram da priznam da je dečko baš car. Duhovit je, simpatičan, hrabar - rekla je ona kroz smijeh.

Vidjevši da kod Šerifovićke ipak nema prođu, Robert je krenuo na JK.

- Vidio bih i tebe da sjednem pored tebe, da ti skinem naočare - rekao je Karleuši, ali se njoj taj prijedlog nije dopao. 

Popović je takmičaru predložio da dođe dogodine i da tad baci oko na Bosanca!

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.