x

ispričali sve

Marina Gagić ima taktiku da vrati Darka Lazića: Komšije razvezale jezik i otkrile najintimnije detalje!

Marina Gagić, bivša vjerenica Darka Lazića, preselila se kod svojih roditelja, gdje je uhvaćena kako sa sinom dolazi od komšinice.

Susjedi kažu da su njeni imućni jer imaju autoservis, ali i da pjevač daje i šakom i kapom kako bi živjela na visokoj nozi.

"Marina sada ima odličnu taktiku za Darka Lazića, a to je da ga ignoriše kako bi joj se vratio. Ona nije svjesna da se on ne može promijeniti i koliko god to obećavao, on će uvijek voljeti provod, alkohol i žene. To je njegov način života", kaže jedan od komšija u Pećincima gdje se u porodičnu kuću sa sinom vratila vjerenica Darka Lazića.


Ona nije bila raspoložena za razgovor, a sa sinom Aleksejem se vraćala kući od komšinice. Sve vrijeme je ljubila mališana, koji se smijao i nešto pričao mami. Komšije kažu da je Marina posvećena majka, ali i da još uvijek voli Darka.


"Marina nije bila sa Darkom zbog novca jer su i njeni imućni, ali da ju je privukao glamur javnog života to je tačno. Ipak, nije razmišljala da sve medalja ima dvije strane. Ona misli da će opametiti Darka, te da će od njega napraviti porodičnog čovjeka, što nije moguće", kaže jedan od njihovih prijatelja u obližnoj kafani i dodaje:


"Darko sada uživa sa novom djevojkom, ali je prije toga nudio Marini da sa sinom dođe u Njemačku da žive zajedno. Sa druge strane Marina bi da ga smiri, što nije moguće. On je čitav život takav i to se na duge staze neće promijeniti. Voli on nju još uvijek iako ima tu djevojku, ali ona ga sada kulira. Što bi ovdje seljaci rekli 'drži ga na uzici'. Dobra joj je ta taktika, izlazi kako bi ga napravila ljubomornim i uspijeva joj, ali to na duge staze 'ne pije vodu'. Može ona njega da ucjenjuje tako što neće da se vrati kod njega u kuću, i time da ga natjera da se malo uozbilji, ali to ne može dovijeka."


Prema riječima meštana iz Brestača i Pećinaca, Marina i Darko se viđaju zbog sina.

"Ona čak odvodi dijete i kod njegovih u kuću kako bi se igrali sa njim. On dolazi kod nje, ali ne ulazi u kuću već ona sa sinom izađe pa odu negdje zajedno kolima. Ne znam šta se dogodilo sa tom novom Darkovom djevojkom. Koliko će to da traje ne znam. Svadba koju su planirali je na pauzi, ali se sa takvim ljudima nikada ne zna", kaže izvor.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.