x

Marjanović optužuje: Šipka naskakao na djevojku na Jecinom grobu!

Nakon što je Srpski telegraf objavio razgovor između direktora Centra za forenzička istraživanja (CFI) iz Novog Sada Nenada Šipke i Zorana Marjanovića, oglasio se i suprug ubijene pjevačice u Borči! Zoran tvrdi da je ovim razgovorom htio da razotkrije Šipku i njegove namjere, optužujući direktora CFI da je na grobu njegove pokojne supruge Jelene Marjanović (33) s*ksualno napastvovao njenu drugaricu Tatjanu B.!

- Sa Šipkom sam se čuo preko zajedničke prijateljice Tatjane B. Sve što sam mu rekao u razgovoru rekao sam kako bi on pristao da se vidi sa mnom, i kako bih mu u lice rekao da je džukela prevarantska, da prekine da opstruira istragu i omalovažava rad policije i ostalih stručnjaka - kaže Marjanović.


Suprug ubijene pjevačice "Granda" navodi da je ovim razgovorom imao namjeru da ugovori sastanak sa Šipkom i da mu kaže da više ne dolazi na Jelenin grob na Zbegu, na kojem je doveo svoju nekadašnju saradnicu Tatjanu B. i, prema Zoranovim riječima, s*ksualno je uznemiravao.


- Htio sam da ga zamolim da više nikada ne posjećuje grob moje pokojne supruge, na kom je djevojku, koja mu je iz najbolje namjere pomagala prilikom te rekonstrukcije, s*ksualno napao tako što ju je lupio rukom po zadnjici. Potom je dok je palila svijeću kao manijak gledao u njen dekolte. Ona je to meni plačući ispričala - kaže Marjanović.


Povodom komentara o optužbama koje je izneo Marjanović, inače optuženi za ubistvo supruge, pozvali smo i direktora CFI.

- Optužba da sam napastvovao nekoga na grobu je van svake pameti! Ne mogu ni da pomislim na to! Ta Tatjana, koja je navodno napastvovana na grobu, bila je kobne večeri sa Zoranom kada smo razgovarali telefonom. Nejasni su mi motivi ovih optužbi koje su iznijeli. Ovo su gnusne laži i degutantno je ovako nešto komentarisati - kaže Nenad Šipka.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.