x

Marko prevario Lunu Đogani, javila se njegova djevojka i bijesno otkrila: Kad je izašao iz Zadruge rekao je da me voli! Luna mi je sve uništila!

Marko Miljković i Luna Đogani pomirili su se nakon showa "Zadruga", a sada je u javnost isplivala Markova afera.

Naime, izvjesna Katarina S. iz Novog Sada tvrdi da je bila u vezi sa Miljkovićem prije njegovog ulaska u rijaliti, a da joj je on obećao da će oni ponovo biti zajedno.

"Marka poznajem dvije godine, a prošlog ljeta buknula je naša ljubav. Rekao mi je da ide u "Zadrugu" i ja sam znala da će tamo naći neku djevojku jer on ne može da bude sam. Nisam prestajala da ga volim ni kada je bio sa Lunom, a najsrećnija sam bila kada su raskinuli", ispričala je ona i dodala:


"Pozvala sam ga kada je izašao, vidjeli smo se jedne noći u kafiću na Novom Beogradu i tada mi je rekao da i on mene voli. Poljubili smo se na parkingu jer je on žurio, a onda je odjednom prestao da se javlja i blokirao me je na svim društvenim mrežama. On je meni pričao kako bi volio da mu rodim bebu i da jedva čeka da se oženi. Luna je sve uništila.", ispričala je Katarina, Markova bivša, piše "Alo".

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.