x

proslavila rođendan

Mašala! Jelena Karleuša oduvala svjećice sa dvije torte, na obe se nalazi njen lik, a jedna je kao iz svemira!

Pjevačica Jelena Karleuša je proslavila rođendan u svojoj luksuznoj vili, gdje je okupila porodicu, najbliže prijatelje i saradnike.

Pop diva ovih dana ima više povoda za slavlje! Osim rođendana, Karli je izbacila novi album "Alfa", na koji se čekalo preko deset godina, a zatim je najavila izlazak još jednog, 12. po redu albuma, koji će nositi ime "Omega" i koji ćemo moći da čujemo 20. avgusta.


To je razlog što je dekoracija na proslavi u vanzemaljskom, Alfa stilu, a Jelena je imala čak dvije torte, sa kojih je, vidno raspoložena, oduvala svjećice uz svoju novu "Karly b..ch".


Jedna torta je u obliku planete, na čijem se vrhu nalazila Jelenin lik, dok je druga diskretnija, ali takođe sa figuricom njenog lika i to baš iz spota za istoimenu pjesmu.


Za ovu priliku, Karleuša je odabrala elegantnu, zlatnu haljinu sa dubokim šlicem, koju je upotpunila zlatnim pojasem i diskretnim sandalama na štiklu.

Podsjetimo, Jelena Karleuša je 13. avgusta objavila novi album "Alfa", sa 10 novih numera, a jučer je najavila još jedan album, koji će nositi naziv "Omega".

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.