x

Mensur dobio 97 odsto glasova, gledaoci poručili Miljkoviću: Šerpice, ovo ti je deseti rijaliti, a oduvao te momak sa 5 mjeseci iskustva!

Miona Jovanović i Mensur Ajdarpašić su  sinoć odmjerili snage u igri koju je Veliki šef osmislio. Podsjećamo, Mensur je bio jedan od sluga i kao nominovani za izbacivanje je izabran od strane zadrugara, dok je Miona imala najmanje glasova publike. 

Voditelj Ognjen Amidžić uveo je u igru i pravila iste, a pobjedniku su duplirani SMS glasovi. Miona i Mensur trebali su da glavicu kupusa glavom guraju po putu koji im je napravljen.

U duelu je pobijedio Mensur Ajdarpašić, te su njemu duplirani glasovi od strane publike. Nakon dupliranja glasovi, voditelj Ognjen saopštio im je rezultate.


- Poslije duplirana glasovanja 97 naspram 3%. Jasno je da Miona odlazi, pozdravite se sa njom - rekao je voditelj Ognjen. 

Mensur je ovim procentom potvrdio kako važi za jednog od favorita za pobjedu. Internet se usijao od komentara podrške za njega, dok je Marko Miljković izvukao deblji kraj. Naime, kako je Miljković prethodnih dana na ratnoj nozi s njim, gledaoci su nakon Mensurove dominacije imali oštre komentare za Luninog dečka. 

- "Šerpica 15-ti ti je rijaliti, 40 ti je godina, a Mensur sa 23 godine i 5 mjeseci rijalitija jači od tebe", "Marko na aparatima", "Nabavite Miljkoviću novi digitron", samo su neki od komentara. 

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs/Ekskluziva.ba

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy