x

Miki i Nadežda imali NOVU AKCIJU, nisu slutili da na METAR OD NJIH dvoje zadrugara cijelo vrijeme SLUŠA NJIHOV S*KS! (VIDEO)

Nadežda Biljić i Miki Đuričić ponovo su prošle noći imali akciju u izlogu koji se nalazi u dvorištu. Njih dvoje su se odmah nakon pitanja gledalaca zaputili u ovaj dio dvorišta kako bi bili sami.

Gordana Džehverović ih je srela usput i htjela je da proćaska sa njima, ali Miki i Nadežda su žurili na skriveno mjesto i gledali su da se što prije riješe Goce.

Nakon ovoga njihova akcija u izlogu je počela, ali ovoga puta su bili malo tiši i diskretniji nego inače, jer su zadrugari bili još uvijek budni, pa su lako mogli primijetiti šta se dešava.

Kada su obavili svoju redovnu aktivnost, svako je otišao na svoju stranu, a Nadežda je potom normalno ćaskala sa Zoricom i Duškom koji su sjedili u dvorištu, praveći se da se između nje i Mikija ništa nije desilo. No, prije Duška sa Zoricom je sjedila Miljana Kulić, a dvije zadrugarke sve vrijeme su slušale akciju Nadežde i Mikija.



(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.