x

Miki polio Mariju vrelim čajem, Miljana urlala na sav glas, lomila kamere, pa otišla po sina kako bi zajedno napustili Zadrugu! (VIDEO)

Prošle noći došlo je do žestoke svađe Miljane i Marije Kulić sa Mikijem Đuričićem, nakon čega je nastao opšti haos u Zadruzi. Prilikom svađe Miki je polio Mariju vrućim čajem nakon čega je Miljana počela da urla na sav glas, a onda i udarala u kamere, pa se uputile u sobu gdje boravi njen sin Željko kako bi uzele bebu i napustile imanje.


- J*bi bre svoju mamu, pi*ka ti materina seljačka! Da li ti misliš da se ja plašim tebe? - pričala je Miljana Mikiju.

- J*baću ti mamu, još jednom budeš li provocirala prva! - govorio je Miki Miljani, a onda se obratio ukućanima: Ako ste vi za to da vas Miljana j*be, onda nemoj niko da mi se obraća!


- Dosta više! Prva je počela više! Pop*šiš mi k**ac i ti i tvoja luda kćerka i svi koji ovo trpite! Ne pominjem tvoju kćerku! Možete da mi pop*šite k**ac obe! Došle ste ovde da nas j**ete sve! - govorio je Miki Mariji nakon čega ju je polio čajem.

- Mama odmah idemo odavde! Da mi umreš ti mama, odmah! Sad ću sve ovdje da polomim! Mama izlazimo odavde da ti umru svi! Vrelim čajem te polio - urlala je Miljana, a zatim otišla kod dadilje po Željka.


- Odmah i dijete oblači! - vikala je Miljana.

- Dijete uzimam i idem odavde! - dodala je Marija.

Nakon ovoga njih dvije su se uputile ka kapiji kako bi napustile Zadrugu. U videu na početku teksta pogledajte kako je izgledao Miljanin nervni slom.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.