x

Miki prvi put progovorio nakon susreta sa Čabarkapom: Evo koji su mu planovi!

"Vječiti" učesnik rijalitija Miki Đuričić nedavno se susreo sa Aleksandrom Čabarkapom u svom domu u Kupinovu. Otac djeteta Aleksandre Subotić, koji je bio i u vezi sa njenom majkom Ljubom Pantović, a koji je u ratu sa njenim ocem Karađorđem Subotićem, rekao je da se nada da će se Đuričić vratiti u rijaliti "Zadruga 2", a oglasio se i sam Miki prvi put po bijegu.

On je rekao da se neće vraćati na imanje u Šimanovcima, odakle je pobjegao nakon incidenta sa Aleksandrom Subotić.

- Vjerujte mi da me je sramota da izađem na ulicu, degradirao sam sebe tamo u Zadruzi, kao nikad ranije. Oni ljudi tamo nisu moj svijet, nemam šta da tražim među njima - rekao je Đuričić.


- Ja tamo ne mogu više da izdržim, eto, dotle je došlo, poludjeću ako još jedan minut provedem tamo - rekao je pobjednik VIP Velikog Brata.

Miki je prije nekoliko dana, nakon svađe, udario Aleksandru šeširom u glavu i rekao da "podržava nasilje nad ženama u ovom slučaju". Mikija je odvelo obezbjeđenje, bio je u izolaciji, ali je uspio da pobjegne!


Učesnici rijalitija odslušali su da će Miki biti kažnjen nedeljnim honorarom, a za to vrijeme pčelar iz Kupinova planirao je bjekstvo. U srijedu popodne su učesnici primijetili da ga nema, pa da je "izgleda odnio sve stvari", i da se "na kapiji nešto dešava". Ispostavilo se da je Đuričić uspio da pobjegne iz rijalitija.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.