x

Milan Milošević OTKRIVA: Sloba je molio Kiju da IMAJU S*KS U ŠTEKU!

Milan Milošević ponovo je iskoristio svoje oštro pero kako bi čitaocima Srpskog telegrafa otkrio još jednu tajnu najpopularnijih učesnika "Zadruge". Iako je Milošević u svom serijalu  razotkrio mnoge afere, ovog puta pozabavio se odnosom supružnika Slobodana Radanovića i Kristine Kije Kockar.

- I dok se trenutno najpopularniji bračni par na Balkanu prepucava preko medija oko potpisa papira za razvod, ja sam riješio da ih raskrinkam i ogolim skroz, pa ako se i razvedu, neka narod napaćeni zna šta su im sve prećutali. Generalno, koliko ste glasali, imate pravo barem da znate neke pikanterije koje su se izdešavale u "Zadruzi", a u kojima glavne role imaju oni, Sloba alijas Boba i Kristina alijas Kija... Ups, umalo da napišem Kristina Atijas, ko bi živ ost'o od Anabele... I u Grčkoj bi ona to saznala.


Nedjeljama su ovo dvoje akademskih građana iznosili ko kašičicom šta su sve pričali i priznavali jedno drugom iza škode i nerijetko su nakon priznanja padale suze, teške riječi, šamari, a bogami i grebalo se i na izlazna vrata malog gradića. Maštalo se o djeci, kučetu, zajedničkoj kući... nema o čemu nije, a malo toga je Sloba priznao dok mu klipove ne pušseeee! Eee, sada ću ja vama, dragi moji, da kažem šta su to ovi dvaput vjenčani rijaliti-igrači jedno drugom nudili.

Te noći, kada je pao spektakularni poljubac, koji Boba ne bi priznao ni da su ga vrelom lavom polivali, zgodila se i jedna veoma interesantna, šokantna ponuda i jedno onako damsko odbijanje od strane njegove supruge.


Sloba je od Kije tražio dokaz oproštaja:

- Kako ja tebi da vjerujem da ti mene voliš i dalje poslije svega, kako da me ubijediš da ti povjerujem da bi preko svega prešla kada ja tebe odlično poznajem?

- Ti meni ne moraš vjerovati, ja nisam ustala i rekla da te volim i dalje. Rekla sam to da bih sebi olakšala, a o pomirenju i drugoj šansi si ti, Slobodane, prvi počeo da pričaš! - rekla mu je Kristina.


- Okej! Kažeš da me voliš, hajde onda idemo u štek odmah - pozvao ju je Sloba.

- Ja ti nisam Luna, ne je*em se po kokošinjcima! Sram te bilo, kako se samo usuđuješ da mi predlažeš takve stvari"?!


Jeste li iznenađeni što su nam ovako bitne stvari oboje prećutali? Ja mislim da je falio samo još jedan četvrtak rezervisan za klipove i da onda ove kolumne ne bi ni bilo, ako me razumijete. Čuj, on ženu svoju rođenu ljubi, ženu svoju poziva na s*ks? Kakav je to čovjek? Kako u tim trenucima nije mislio na Lunu, sram ga bilo?!

P. S. Ovo se ja malo šlihtam Anabeli da me ne napada već večeras sa kojekakvih profila na društvenim mrežama.


Zaklela se zemlja raju, iza automobila pregovori traju, ponude za s*ks i ostale stvari, iza auta muž i rođenu ženu bari...

E, moji vi, da smo se kamenom na boga gađali, imali bismo sada poslije devet i po mjeseci jasniju sliku o svemu, a ne ovako: niti šta znamo niti ko tu koga, da prostite, voli, a glasalo se ko u predsjedničkoj kampanji!

To nam je što nam je... Čekamo ishod, nešto konkretno, a do tada nam preostaje jedino da se nekako katapultiramo do grčkog mora, da vidimo onaj dobro prepoznatljivi izraz lica Lune Đogani dok bude ovo čitala.


Da sam na njenom mjestu, ja bih njega ostavio, ne znam šta vi, dragi čitaoci, mislite, a i koga briga šta mi mislimo!

Mi smo tu da komentarišemo, pišemo i glasamo.... Puno pozdrava od Milana šunjalice i da, ne zaboravite, najslađe čuvam za kraj!


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.