x

Revanši osmine finala Evropa lige

Milan u nemogućoj misiji u Londonu, Dortmund se vadi u Salzburgu

Širom Evrope večeras se igraju revanš utakmice osmine finala Evropa lige, a najveću pažnju će privući derbi Arsenala i Milana te susret u Salzburgu gdje istoimeni domaćin dočekuje Borussiju Dortmund

Milan u London odlazi sa zaostatkom od dva gola iz prvog meča sa San Siro stadiona i nada se velikom iznenađenju. S druge strane, Arsenal će pokušati ovaj dvomeč da privede kraju i da potvrdi prednost iz prvog meča.

Veoma zanimljivo bit će i u Salzburgu gdje istoimeni domaćin dočekuje Borussiju Dortmund. Domaći iz prvog meča imaju prednost od 2:1 sa Signal Iduna Parka i na pragu su da izbace veliku Borussiju. Da li će se Milioneri izvući iz ove nezgodne situacije, ostaje nam da vidimo.

U ostalim mečevima spomenut ćemo veoma zanimljiv duel Athletic Bilbaa i Marseillea, kao i dvoboj Lyona i CSKA Moskve. Također, moglo bi biti zanimljivo i u Kijevu gdje domaći Dynamo dočekuje Lazio.

Prvi meč današnjeg programa igra se od 17.00 sati u Moskvi gdje se sastaju Lokomotiva i Atletico Madrid, a ostali mečevi počinju od 19.00 i 21.05 sati.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.