x

biće burno

Milena Kačavenda zagrmjela nakon drame na imanju: Anina kuma otkrila pozadinu haosa, pa najavila međunarodni skandal!

Tokom radio emisije, izbio je novi sukob između bivših supružnika Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, nakon čega je nastao potpuni kolaps u Zadruzi. Naime, kako se završila emisija, njih dvoje su svoj brutalni sukob nastavili u dvorištu, te su i nastavili sa iznošenjem prljavog veša. Od javne preljube, pa sve do "tajne" koju Zvezdan imao o Ani, kao i ona "džokera" kog je iskoristila, bilo je samo dio ove svađe.

Prilikom ove brutalne svađe, zbog koje je obezbjeđenje bilo pod opsadom imanja, izrečeni su mnogi noviteti.

Naime, Ćurčićeva je pomenula neko dešavanje o kom nije htjela da priča u "Ulici gladnih", dok je on spomenuo da je ona gađala nekoga pikslom i šoljama. U nastavku ove sage, Zvezdan je zaplakao zbog toga što je izdao Anu, te je priznao da je počupao, pa i šutnuo. Nakon što Ana nije htjela da ga zagrli poslejdnji put, on se zaletio i skočio u jezero.


Ovim povodom, stupili smo u kontakt sa Aninom kumom, Milenom Kačavendom, sa kojom smo do detalja analizirali spomenute novitete i koja nam je prokomentarisala kako gleda ona na sve ovo, piše Kurir.

Kako je Ana povukla riječ kada je u pitanju izjava da je druga iz djetinjstva vezivao za stolicu, tako je i Zvezdan povukao riječ da je Ana tukla svoju majku i djecu. Upitali smo Milenu zbog čega je Ćurčićeva povukla riječ.


- Zato što ona poznaje Zvezdana i shvata da je pred pucanjem i sad strah preovladava i bira liniju manjeg otpora, da se ovo ne bi produbilo - rekla je Milena.

Kada je riječ o Aninom spominjanju "Ulice gladnih" i nepoznatih šest hiljada, Anina kuma nam je pojasnila o čemu je ovdje riječ.

- Mislila je na kockarnicu gdje je potrošio sedamsto hiljada dinara. Djevojka o kojoj je pričala, ukucala mu je kredite na riječ i on je to prokockao. Djevojka je dobila otkaz jer je samoinicijativno to uradila, dobila je šamar od Zvezdana, pa i otkaz.


Slavnić je priznao da nije fizički maltretirao Anu, već da je samo jednom počupao i šutnuo Anu.

- Jedan poltronski lažov, samo to imam da kažem - rekla je Milena, a na pitanje da li u njoj vlada strah da ona priča o njihovom životu i dalje, imala je da kaže:

- Strah je obuzeo, vidjela sam ja kada je legla pored Zorice Marković. Znači ona se njega toliko plaši, to je evidentno. On sad igra na kartu straha i ovo svo njegovo približavanje je na kartu straha. Taj džoker, on se sada toga plaši. Ja znam šta je to, on se sada toga plaši, a ako to osvane u medijima, biće međunarodni skandal. On izaziva krivicu kod nje, to je radio godinama, ona se jadna boji da ne umre. Da prostiš, kad je.e, ne umire?!...To je blaga erotika ono što vi znate, i dalje je tajna, Milena ga takođe zna - rekla je ona.


Tokom same svađe, Zvezdan je zaprijetio Ani iznošenjem neke njene tajne koju on čuva, što je Milena takođe prokomentarisala.

- Nek iznosi on...Pa da, prc..e, to je izraz jednog mongoloida, voljela bih da iznese, ali nakon što mi iznesemo sve o njemu. Kuma Nacionale će da mu je... kevu, na internacionalnom osnovu - izjavila je Milena.

S obzirom na to da je Slavnić rekao kako Ana bije svoju majku i djecu, a u to povjerovala i Anđela Đuričić, Zvezdanova 22 godine mlađa ljubavnica, koja to neretko ponavlja, Ćurčićeva je zamolila djecu da ih tuže, te smo njenu kumu upitali da li su to uradili.

- Djeca ne, djeca se neće miješati, ja sam ovlašćena za sve, protiv svih su podnijete tužbe - zaključila je Milena.

ž.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


HVALA VAM Dr. Apata ŠTO STE OBNOVILI MOJU SREĆU I MOJU OBITELJ. WHATSAPP / NAZOVI (+66 81 302 8552). Bok, ja sam Shira Elijah. Nakon godina provedenih u zajednici zvanoj brak s mojim mužem, on je bio nasilnik i uništio je ljubav koju smo dijelili i ostavio me. Učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela nazad jer sam ga voljela. pa sam prijateljici objasnila svoj problem, a ona mi je predložila da se obratim čarobnjaku koji joj je pomogao da baci čaroliju na koju je zatrudnjela i vratio muža. Nisam imao izbora nego pokušati. Povezao sam se s čarobnjakom po imenu dr. APATA na WhatsAppu i uvjerio me da nema problema i da će sve biti u redu. Rekao mi je sve što sam tražila i iznijela, tako da me urok iznenadio nakon 48 sati, a suprug me nazvao ispričavajući se za sve što je bilo kao golema i neodoljiva radost. Bila sam tako iznenađena, odgovorila sam na poziv i sve što je rekao bilo je da mu je jako žao zbog svega što se dogodilo Želio je da mu se vratim. Također je rekao da me jako voli. Bila sam tako sretna i otišla sam k njemu pa smo ponovno počeli živjeti sretno zajedno. tako da svi koji trebaju pomoć u vezi bilo kakvih problema mogu kontaktirati ovog pravog i vrlo istinskog čarobnjaka na ([email protected]) Možete ga također kontaktirati na Whatsapp ili Viber na (+66 81 302 8552). kontaktirajte ovog velikog čovjeka danas i riješite svoje probleme 100%