x

gadna svađa sa zolom

Miljana bježi iz Zadruge: Krenula pravac za Niš!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola gadno su se posvađali zbog njene trudnoće. Kako je poznato, tokom emisije "Pitanja novinara" tema za crnim stolom bila je baš njena trudnoća, te su mnogi zadrugari donijeli mišljenje da je sve priprema za još jednu kiretažu.

- Hoćeš li ja da ja pričam šta je bilo? Šta god da je bilo, ja imam 26 godina, ja šta god sam mogao raditi u životu, radio sam. Ako nekome smeta, može da me povuče za k...c! Sad da se sva krivica svali na mene, izađi lagano, nemoj me štipati - poručio je Zola.

- Imaćeš mnogo veliki prihod od toga što vičeš na mene! Ma, ne viči! Ne volim te čovječe, opsjednuta sam tobom! Ušao si ovdje, ne bih te pogledala! Opsjednuta sam kao i sa Mišelom! Ajde budi m..onja, pa sad izađi iz rijalitija! - odbrusila je Miljana.


- Kako si ti naivna! Šta tražiš sa mnom? - urlao je Zola.

- Zao si, podmukao si, pokvaren si! Ja sve najgore mislim, nemoj da vičeš sa mnom! Nemoj da me uznemiravaš! Nije mi dobro! Loše sam! Idem odmah odavde! Hoću kući da idem! Ili će biti onako kako ja kažem, ili nema ništa! Idem kući! Nemamo šta da rješavamo, izađi sa mnom - uzvratila je Kulićeva.

Miljana je htjela da preksoči u naletu bijesa ogradu, a Zola ju je sve vrijeme podbadao i uznemiravao, što je kod nje pojačavalo dozu uznemirenosti. Obezbjeđenje je sve vrijeme bilo u pripravnosti kako ne bi došlo do većeg okršaja.


Ne volim te Lazare, bolesna sam, kada se budem izliječila, neću te pogledati! Ja znam sigurno to, da sam ušla sama, izliječila bih se, zaboravila bih kako izgledaš - odbrusila je Miljana.

- Ti si me natjerala da uđem ovdje, pakao si mi napravila, šta ti nije jasno? - uzvratio je Zola.


Nakon rasprave Miljana je odlučila da želi da ide kući pa je krenula da se penje na ogradu.

Zola je uporno pokušavao da je smiri, a Miljana je u naletu bijesa udarila Zolu šakom po licu tako da se ovaj okrenuo za 180 stepeni.

Zola je ipak na kraju uspio da je smiri, ali je sve vrijeme sa njima u apartmanu bilo obezbjeđenje u slučaju da Kulićeva ponovo ne počne da divlja.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.